CHP, AK Parti'nin sloganına da göz dikti!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Türkiye'yi onlar kaybedecek, biz kazanacağız" yazan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yanıt AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den geldi.

CHP, AK Parti'nin sloganına da göz dikti!
CHP, AK Parti'nin sloganına da göz dikti!
GİRİŞ 02.10.2022 22:57 GÜNCELLEME 02.10.2022 22:57
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu açılışı gerçekleştirilen Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı metro istasyonunu hazmedemedi, "Metro ne için yapılır? Vatandaş için... Neyle yapılır? Kamunun(vatandaşın parası) kaynakları kullanılarak... Pazar sorum: Peki kamu kaynaklarıyla yapılan metro açılışları AKP kaynaklarıyla yapılmış gibi neden bir parti etkinliği gibi lanse ediliyor?" ifadelerini kullandı.

Paylaşımında "Biz kazanacağız" sloganına yer veren Kaftancıoğlu'na ilk tepki AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den geldi.

"Biz kazanacağız" sloganını CHP'ninmiş gibi lanse eden Kaftancıoğlu'na, tepki gösteren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe "Siyaset; vizyon, inşa ve icra sanatıdır! Gördük ki, AK Parti bunu da başarmış" ifadelerini kullandı.

KABAKTEPE: "SİYASET; VİZYON, İNŞA VE İCRA SANATIDIR!"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kaftancıoğlu'na yanıt vererek tepki gösterdi.

Kabaktepe, 2021 yılından itibaren AK Parti olarak "Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek" sloganını kullandıklarını açıkladı.

11 Aralık 2021 yılından başlayarak bugüne dek kararlı adımlarla ilerleyen AK Parti teşkilatı, hemen her çalışmasında "Öyle bir kazanacağız ki hiç kimse kaybetmeyecek" sloganını kullandı.

Osman Nuri Kabaktepe, siyasette başarıdan söz ederek, "Başarı; kendi düşüncene kavram üretirken, rakiplerinin de siyaset dilini etkileyebilmektir." ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin diğer tüm başarılarının yanı sıra bunu da başardığına dikkat çeken Kabaktepe, CHP'nin "Türkiye kazanacak, Kimse kaybetmeyecek" sloganını çaldığını da vurguladı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlıkların yaptığı icraatın parası vatandaştan çıkıyor da İBB nin yaptığı pardon yapmadığı icraatın parasını siz cebinizden mi ödüyorsunuz. At binenin kılıç kuşananın. Sizde icraat yapın onları davet etmeyin. Hayır hangi icraatı yaptınız ki açılışına davet edesiniz. Örneğin ibrik dağıtımı ve musluk açılışınıza hangi kamu görevlisini davet ettiniz.
    Cevapla
  • paralar-2 1 yıl önce Şikayet Et
    ekrem zaten tamamen yunana çalışıyor. yunan bizim yer üstündeki eserlerimizi dahi yok ederken ekrem yunanın yer altındaki eserleri dahi hepsini restore etmenin derdinde. arkeolojik kazı adı altında. sanki çok mühim bir şeymiş gibi. gavur bize ait eserleri niye gün yüzüne çıkarmıyor. İspanya Endülüs Emevi Devletinin izlerini 50 yılda sildi. Koskoca İslam medeniyetinin izlerini hemen siliverdi. Madem arkeolojik kazı elin gavuru bizim eserlerimize niye sayğı duyup onları restore etmiyor. Bizim kitaplarımızı çalıp ilimde ilerlediler ve her şeyi kendileri bulmuş gibi gösterdiler.
    Cevapla
  • paralar 1 yıl önce Şikayet Et
    ibb nin başındaki kişi milletin parasını batırıyor. parayı nerelere aktardığı belli değil. büyük ihtimal fetö ve pkk ya aktardı. misal sütler piyasada 3-4 tl iken ibb ye yüklü miktarda litresi 9 tl den süt aldı. gizli anlaşmalarla bu sütlerin litre fiyatından 4 tl sini falan yerlere aktaracaksın dedi ise hatta bu paranın bir kısmını bana aktaracaksın dedi ise bunu nerden bilecez. geçenlerde parti kuracakmış diye söylenti çıktı ekrem için. parti kurma parasını da böylece çıkarmış oldu. hem fetönün umudu olan eko yüklü miktarda para lazım olan fetöye de epey para aktarmıştır. böylece ibb yi de bilinçli ve kasıtlı olarak batırdı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ataşahir metrosu niye bitmiyor ozaman zaten ötekilerin üzerine beton döktünüz bunuda yapın bari tümden durdu betonda dökemiyorlar
    Cevapla
  • maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    anan da öyle diyordu şıltak ne yüzsüz,kişiliksiz,meymenetsiz vatan millet düşmanısınız sizler ya. defolun bu ülkeden ya artık yeter. hiç utanma arlanma da yok sizlerde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi