LGBT lobisinin dünyaca ünlü markaları etkisi altında aldığı son dönemlerde LC Waikiki'nin aldığı karar gündem oldu. Marka, çalışanlarına mail atarak, LGBT çağrışımı yapan renkleri ve simgeleri ürünlerinde kullanmama talimatı verdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi Açılış Töreni'nde, grubun çalışanlarına gönderdiği, "Lütfen ürünlerimizde LGBT çağrışımı yapan işaretleri kullanmayın. Bunlarla ilgili ürünleri üretmeyin. Çünkü bizim hassasiyetlerimiz var" mailinden bahsederek marka yöneticilerini tebrik etti.

Bakan Varank, LC Waikiki'nin sosyal sorumluluk sahibi bir şirket olduğunu dile getirerek, LGBT dayatmasına ve aile yapısının "cinsiyetsizlik" ile altının oyulmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi:

"Yaptığı hayırlarla herkese örnek olan bir grup ama buraya gelirken bir haber okudum ve bu işe de imza attılarsa, haber doğruysa ben kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Grup, çalışanlarına bir elektronik posta göndermiş ve demiş ki 'Lütfen ürünlerimizde LGBT çağrışımı yapan işaretleri kullanmayın. Bunlarla ilgili ürünleri üretmeyin. Çünkü bizim hassasiyetlerimiz var, sorumluluğumuz var.' Dünyada bir LGBT dayatması varken, bir cinsiyetsizlik dayatması varken LC Waikiki'nin bu inisiyatifi almasını da ben çok değerli buluyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kimse kusura bakmasın, siz ne yapıyorsanız yapın ama cinsiyetsizliği dayatırsanız, aile mefhumunun altını oymaya devam ederseniz ki biz de kimseye 'eyvallah' demeyiz, bunun karşısında dururuz. Böyle markaların gerisinin geleceğine de inanıyorum. Biz aileyi savunmaya Allah'ın izniyle devam edeceğiz."

Yorumlar 178 Yorum Var
  • Devlet adamı 06.10.2022 23:21
    Unisex reyonunu da kaldırısa tam olur.
  • Muki m 06.10.2022 19:47
    Lgbt avuç kadar çapulcu grubuyla başladı diğer ahlak karşıtları ve din karşıtlarında söz konusu olduğu gibi. Ama bunlar felaket bütçelerle ne kadar medya doktor siyasetçi hakim avukat varsa hepsini satın alıp yavaş yavaş bünyesine gömüyor. Böyle büyüyor bunlar. Eeeeee Müslümanların şuur seviyesi sıfırların altında olunca adamlar mesafe alıyor. Rabbim bu şeytanlara fırsat vermesin. Amin Bunlardan korkmamak lazım
  • Murat 06.10.2022 16:12
    LC waikiki yi tebrik ediyorum, milletimiz ve kültürümüz ve inancımız adına teşekkür ediyorum
  • Fatih 06.10.2022 16:06
    LC Waikiki tebrik ederim. Zaten alışveriş yapıyordum. Artık özellikle tercih ve tavsiye edeceğim.
  • vatanperver 06.10.2022 12:25
    lcwakiki nin ürünlerine severek alırdım. Bundan sonra özel tercihim olacak inşaallah
Daha fazla yorum görüntüle