Son dakika... Ordudan ihraç edilen FETÖ'cü eski binbaşı G.S İstanbul’da yakalandı

Son dakika haberine göre Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olduğu gerekçesi ile ordudan ihraç edilen eski binbaşı G.S., İstanbul’da düzenlenen operasyonda yüklü miktarda para ile yakalandı.

GİRİŞ 05.10.2022 09:21 GÜNCELLEME 05.10.2022 10:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü” faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde, ordudan ihraç edilen firari bir binbaşının izini sürdü.

Yürütülen soruşturma çerçevesinde harekete geçen TEM ekipleri, Deniz Kuvvetleri Komutanlığından binbaşı rütbesindeyken örgüt ile iltisaklı olduğu gerekçesi ile ihraç edilen ve hakkında aranma kaydı bulunan G.S.’nin İstanbul’da olduğu bilgisine ulaştı.

İlk olarak zanlının saklandığı yer tespit edildi. Ardından operasyon için düğmeye basıldı. Operasyonda saklandığı ikamette yakalanan G.S., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Firari binbaşının gizlendiği adreste yapılan aramada 10 bin euro, 10 bin 440 dolar, 2 bin Kanada doları ve 10 bin 870 Sterlin para ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Yakalanan FETÖ üyesi eski askerin emniyetteki ifade işlemlerine ilerleyen saatlerde başlanacağı öğrenilirken, üzerinden çıkan dijitallerin incelemeye alındığı belirtildi.
 

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • vatandaşşş 1 yıl önce Şikayet Et
    abi anlamıyorum. bu şahıslar fetöcüde eşleri anti fetö mü.. yada aynı evde yaşadığı yetişkin çocukları, zamanında hepsi fetönün kaymağını yememişler mi.. neden eşim, babam fetöcü diye şikayette bulunmamış.. suç ortağı olmuyorlar mı..
    Cevapla
  • ottoman 1 yıl önce Şikayet Et
    sayin reisim sumu bilki bunlari asmazsaniz ölen sehitlerin ahı hepimizi alır onlar bu ulke icin sizin ve hepimiz icin sehit.oldular vefali olmak lazim vesselam
    Cevapla
  • Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    İşten atılmış,çalışmıyor( çünkü aranıyor) enflasyonla bir derdi yok,ve üzerinden çıkan bir yığın para...aranıyor ama İstanbulda yaşıyor...Sıradan bir suçlu olamadığı aşikar.
    Cevapla
  • Kürşat 1 yıl önce Şikayet Et
    KK bu hainleri (KHK ile atılanları) tekrar görevlerine iade etmeyi seçim vaadi olarak açıkladı,ona oy verenlerde bunlarla ortaktır,haindir.
    Cevapla
  • haşhaşiler 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar fetöcü haşhaşiler. bunların bütün işleri gizli saklı sinsi bunlar. bunlarda her türlü sapıklık ve sapkınlık var. gizli tuttukları için tek tük ortaya çıkıyor. bunlarda zehir sihir büyü hırsızlık yalan dolan iftira çarpıtma oyun kumpas ne ararsan var. hepside lanetli ve aşağılık yaratıklar. Allah bütün fetöcü haşhaşilere iki cihanda da lanet etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'