AK Parti'nin yıllar önce ülke gündeminden çıkardığı başörtüsü sorunu hakkında CHP'nin günah çıkartırcasına konuyu yeniden ortaya atması sokaktaki CHP zihniyetinin kayıtlara düşen görüntülerini akıllara getirdi.

2013 yılında AK Parti'nin Demokratikleşme Paketi içinde yer alan "kamuda başörtü serbestliği" ile ilgili idari düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'nde kadınlarla gerçekleştirilen röportajlar İslam düşmanlığının tezahürü ve günümüzde aynı zihniyetin taktığı maskeyi göstermesi açısından tarihe kayıt düşüyor.

Yorumlar 102 Yorum Var
  • Miço 23.10.2022 23:04
    Toprağın altında her kez herkezden hakkını alçak.bu günleri ben gördüm yaşadıysam bunların hepsinden hakkımı isteyecem.bir tanesi Atatürk ilke ve inkılapları diyor.Atatürkçü geçinenlerin hepsini toprağa girince görecez.Oda sizden hakkını isteyecek.yakalarına yapışacak bunların.Öldüm toprakta bile rahat bırakmadınız diyerek.
  • vatanperver 06.10.2022 12:03
    Türkiye ile iran savaşsa banko iranın yanında yer alırım diyenler bu gün chp nin üst yönetiminde oturuyorlar. mesele baş örtüsü değil, mesele sünni islama düşmanlık yapmakmış.
  • abdullah 23 06.10.2022 12:00
    cehalet,cehalet ,cehalet ayrıca kendilerini cahil bırakana teşekkür ediyorlar bu ayrı bir gaflet.bu insanlara gerçekten üzülüyorum ama yapacak bir şey yok.
  • EBRAR 06.10.2022 11:44
    Bu görüşü paylaşanlar kendilerini ne sanıyorlar , siz insan değilmiş sinız baş örtüsünü neden böyle kötü algılıyorsunuz baş örtü KURANIN emri sen ben Müslümanım diyeceksin ondan her tarafını açacaksın ,her türlü edepsizliği yapacaksın utanmadan sıkılmadan. Yazıklar olsun son viraja gelince bakalım sizi kim kurtaracak,o açıklığın hesabını vere bilecekmisinız.
  • bülent 06.10.2022 09:17
    yazıklar olsun, ne ara bu kadar İslam düşmanı oldunuz?
Daha fazla yorum görüntüle