Durdurulan araçta binlerce liralık döviz bulundu, dolandırıcılık ortaya çıktı

Şanlıurfa'da, polisin durdurduğu araçta yapılan aramada 29 bin 975 dolar, 3 bin 800 euro ve 1060 lira ele geçirildi. Telefon dolandırıcılığı yaptığı belirlenen 2 şüpheli, gözaltına alındı.

Durdurulan araçta binlerce liralık döviz bulundu, dolandırıcılık ortaya çıktı
Durdurulan araçta binlerce liralık döviz bulundu, dolandırıcılık ortaya çıktı
GİRİŞ 06.10.2022 12:02 GÜNCELLEME 06.10.2022 12:02

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince kent girişindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine durdurulan otomobilde arama yapıldı. Araçta 29 bin 975 dolar, 3 bin 800 euro ve 1060 lira ele geçirildi. Ekipler, araçtaki 2 kişi ile ilgili detaylı inceleme yaptı. G.Y. (22) ile G.K.'nin (36), Ankara'da telefon ile aradıkları kişilere, kendilerini 'polis' veya 'savcı' olarak tanıtıp, dolandırıcılık yaptıkları ortaya çıktı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”