Bakımsızlıktan dökülen İETT otobüsleri vatandaşlar için güvenlik sorunu olmaya devam ediyor. Beykoz'da seyir halindeki İETT otobüsünün motor kısmında çıkan yangın vatandaşlar tarafından güçlükle söndürülebildi. 

Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan-Mecidiyeköy hattında yolcu taşıyan 622 sefer numaralı İETT otobüsünün motoru, saat 07.30 sıralarında TEM Otoyolu Kavacık mevkiinde birden alev aldı. Otobüsten yükselen dumanları fark eden otobüs sürücüsü, aracı durdurarak yolcuları tahliye etti. Otobüs içerisinde yoluculuk yapan vatandaşlar ise yangın tüpleriyle yangına müdahale ederken o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Yolcular aynı yönde ilerleyen başka bir otobüste binerek yollarına devam etti.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • abdullah 23 06.10.2022 16:55
    yanan sobanın ısındığı için dokunduğunda elini yakacağını anlayan akıllı insanlar var ,bir de yakıp yakmayacağını anlamak için sobaya dokunan aptallar var. akıllı insanlar deneme yanılma yoluna gitmezler ,akılları ile çözüme giderler.bir de zillet ittifakını deneyelim demek akılsızlıktır.
  • admin 06.10.2022 16:22
    zaten halk tembel spor yapsin sonuc da patates sogan ucuz secime kadar elde hic kalmayacak galiba hizmet bu
  • Cafer 06.10.2022 14:35
    Vatandaşa rahat battı.Bu rezaleti insanlar kendisi istedi.Ekonun bol keseden sallamalarına kandılar başkan seçtiler şimdide çekiyor.
  • tursun 06.10.2022 14:11
    Tamam işte Ekrem İstanbulu birlikte yönetiyoruz demiyormu? Bu vatandaşta görevini tam yapmıyor canım. Yapsa bu aksaklıklar olmayacak.