Son dakika haberi: PKK'ya sınır ötesinde bir darbe daha: Ökkeş Deveri öldürüldü!

Son dakika haberi... MİT'in Gara'da düzenlediği nokta operasyonda PKK/KCK'nın sözde Sağlık Komitesi Sorumlusu 'Ökkeş Deveri' ve yakın koruması 'Kemal Pir' kod adlı 'Kayhan Kartal' etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 09.10.2022 09:46 GÜNCELLEME 09.10.2022 10:42
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sağlık komitesi sorumlusu 'Kendal Pirsus' kod adlı 'Ökkeş Deveri' ile koruması etkisiz hale getirildi.

2010 YILINDA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN KIRSAL KADROSUNA KATILDI

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, terörist Ökkeş Deveri, üniversitede sağlık eğitimi aldığı yıllarda örgütün şehir yapılanmasında görevler yaptı.

Eğitimini yarıda bırakarak 2010'da terör örgütü PKK'nın kırsal kadrolarına katılan Deveri, Kandil'e geçti, terörist faaliyetlerini Zap, Metina, Hakurk bölgelerinde sürdürdü.

2021 YILINDA SÖZDE SAĞLIK KOMİTESİ SORUMLUSU OLDU

Terörist Deveri, örgüt yönetimi tarafından 2021'de Irak'ın kuzeyindeki Gara'da sözde sağlık komitesi sorumlusu olarak görevlendirildi.

MİT mensuplarınca takibe alınan Deveri ve sözde PKK sözde özel güç mensubu 'Kemal Pir' kod adlı koruması 'Kayhan Kartal', Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlenen nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.​​​​​​​

FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE DE 2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

MSB, Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Fırat Kalkanı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecek!" ifadelerine yer verildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 88
  • Tokatlı Emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ökkeş haini de geberen arkadaşlarını kıskanmış.Onlar gibi gebermek istemiş.Mit'ten yardim istemiş.Mit onu kırmamış dileğini hemen yerine getirmiş.Ellerine sağlık, sagolasın Mit.Allah ne muradiniz varsa onlari da versin.
    Cevapla
  • Don henley 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlet 99 yıl önce kurulmuş bir devlet değil binlerce yıldır bozguncunun tepesine binen herkese huzuru vadeden bir devlettir. Ne idügü belirsiz festivallerde bölücü alkışlamaya benzemez.
    Cevapla
  • vtd3434 1 yıl önce Şikayet Et
    bir leş daha :)
    Cevapla
  • Mehmet Onur 1 yıl önce Şikayet Et
    At ceheneme iki meşe kütüğü ellerineze sağlık Koç yiğitler
    Cevapla
  • Simyaci 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahim a hamd olsun bu dagdomuzlarinin gebertildigini duydukca sükrediyorum.insanlik düsmani terk ediyor dünyayi yasasin zalimler icin c3hennem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor