Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir beden eğitimi öğretmeninin 9 yaşındaki bir çocuk ile kavga görüntüleri büyük tepki topladı. Çocuğun ailesinin şikayeti üzerine öğretmenin gözaltına alındığı belirtildi.

Olay, dün Kızıltepe Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan Kızıltepe İlçe Stadı'nda meydana geldi. Bir yetişkinin bir çocuk ile kavgası büyük yankı buldu. Görüntülerde çocuğu döven şahsın Kızıltepe'de bir özel lisede beden eğitimi öğretmeni ve ve bir futbol takımının futbol okulunda antrenörlük yapan C.K., olduğu öğrenildi. Dayak yiyen çocuğun ise Dicle İlköğretim Okulu öğrencisi 9 yaşındaki Y.Ö., öğrenildi. Cep telefonuyla çekilen ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerde C.K.'nın Y. Ö.'ile kavga ediyor. C.K.'nın çocuğun elinden bir şey almaya çalıştığı görülüyor. C.K.'nın çocuğu yere vurduğu görülüyor. Ardından çevredekilerin araya girmesiyle olay son buluyor.

MUŞTAYLA ÇOCUKLARA SALDIRDI

İddiaya göre, antrenör C.K.'nın öğrencilerinin Kızıltepe İlçe Stadı'nda maç yaptığı sırada söz konusu 9 yaşındaki Y. Ö.'nün çocuklara hakaret ettiği ve maç sonunda elindeki muştayla çocuklara saldırdığı belirtildi. C.K. bunun üzerine Y. Ö. ile tartışmaya giriyor ve olay kavgaya dönüşüyor. Ardından büyük tepki çeken görüntüler ortaya çıkıyor.
Durumdan haberdar olan aile, Y.Ö.’yü hastaneye götürerek, darp raporu alarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan C.K.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor

Yorumlar 100 Yorum Var
  • Veli 11.10.2022 00:58
    Hep öğretmen suçlu değil mi? Tıpkı Aksaray’daki gibi. Oradaki çocukla buradaki aynı psikokopat. Öğretmen ne yapsın. Tipik PUBG nesli işte. Allah öğretmene sabır versin.
  • sivas 11.10.2022 00:17
    olay vahim. allah öğretmenın yardımcısı olsun. o cocuk gelecegın dağ kadrosunda
  • biri 11.10.2022 00:00
    Buna benzer bir çocuk benim 2 . sınıfa giden oğluma da musallat olmuştu. Çocuğumun konuşma şekli bile değişti. Şükürler olsun ki çocuğumu kurtardım. Olumsuz davranışları da büyük oranda söndü. Şimdi bu habere konu olan çocuk muştayla sahaya gelerek diğer öğrencilere söverek tehdit emesine öğretmenin verdiği tekli bana tuhaf gelmedi. Adamı çileden çıkarmış resmen.
  • Beyhan 10.10.2022 23:58
    Öğretmen her ne olursa olsun doğru yapmamış, yanlışı yanlışla düzeltmek olmaz. Ancak öğrenci hakkındaki iddialar daha vahim. Diğer çocuklara muştayla vuruyormuş. Doğruysa yarın birgün birinin elinde kalır. Ailesi de önce çocuklarını terbiye edip sonra hakkını arayacak.
  • Ahmet Tanrıverdi 10.10.2022 23:19
    Öğretmen anna dır öğretmen baba dır anne babanın hiçmi bir fiskesi evladına değmez Bir anadan babadan daha fazla bu çocuklar öğretmeniyle zaman geçirirler öğretmen bir anadan babadan daha çok onların dertleriyle dertlenir onları vatana millete faydalı olması için çaba harcar en küçük bir şeyde öğretmeni ülkenin göndemine taşımak öğretmenlerin kariyerini yerle bir etmektir eğitimin mimarları olan gençlerimizi bir değerli taş gibi işleyip onları bir mücevherata dünüştüren ÖĞRETMENLERDİR
Daha fazla yorum görüntüle