Resmi Gazete'de yayımlandı: Yargıtay’a 10 yeni üye seçildi!

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulunca Yargıtay üyeliklerine seçilenler hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Yargıtay’a 10 yeni üye seçildi!
Resmi Gazete'de yayımlandı: Yargıtay’a 10 yeni üye seçildi!
GİRİŞ 13.10.2022 03:17 GÜNCELLEME 13.10.2022 03:17

13 Ekim 2022 Perşembe günkü Resmi Gazete yayımlandı. Buna göre; Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Yargıtay'a 10 yeni üye seçildi. İşte o isimler...

Buna göre, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanı Döndü Deniz Bilir, Hakimler ve Savcılar Kurulu Kurul Başmüfettişi Necmi Apaydın, Ankara Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Deniz Gül, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Alpaslan Azapağası, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Sırrı Topluyıldız, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ali Murat Soylu, Hakimler Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanı Abdullah Alacahan, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Nurullah Bodur, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Üyesi Emine Erdoğan ve Anayasa Mahkemesi Başraportörü Hamit Yelken'in Yargıtay üyeliğine seçilmelerine karar verildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor