Kendisini “komisyoncu” olarak tanıtan kişi, Katarlı bir müşterisine sattığı 4 evin anısını anlattığı video sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda, bir komisyoncunun, Katarlı bir müşterisine sattığı evleri anlattığı hikayesi gündem oldu.

Fethiye’de çalıştığı zamanlarda hiç Orta Doğulu müşterisi olmadığını ve hep Avrupalılara gayrimenkul sattıklarını belirten komisyoncu, “İngiliz müşterilerle yiyip içtiğin zaman hesabı sen ödüyorsun, Kuveytli, Katarlı müşteriyle içtiğin zamansa hesabı onlar ödüyor. Sana hesap ödetmiyor, adam ağa.” diye konuştu.

Katarlı bir müşterisiyle tanışma hikayesine başlayan kişi, şunları söyledi:

"Katarlı bi müşteri geldi, Büyükçekmece'de bir ev gösterdim deniz manzaralı ama evi beğenmedi, ancak aramızda iyi bir muhabbet oldu, sonrasında bana gördüğü afişlerin  fotoğraflarını atmaya başladı, bunları bana ayarla gidip bakalım dedi. Görüştüm onlarla ayarladım bikaç tanesini, görmek için gittik beraber. İlk evi gösterdim hemen alıyorum dedi, sonra dalga mı geçiyo acaba diyorum, çünkü eve girdik manzarayı gördü alıyorum dedi, ikinci evi gösterdim bunu da alıyorum dedi. Ben dedi yoruldum. Sonra nargile içmeye gittik, yedik içtik, ertesi gün tekrar buluştuk ve 2 ev daha gösterdim onları da aldı ve 4 tane evle konuyu kapattı."

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Cem Tayfur 15.10.2022 13:03
    Dünyanın her ülkesinden ev almak mümkün. böyle milli duygu sömürüsü yapmak ahmaklıktan başka birşey değil tc devleti amerikada bina dikti yahu
  • vlk 14.10.2022 09:42
    toprak satılmıyor ev satılıyor adam her yıl tatile gelecek para bırakacak
  • Emekli________ 14.10.2022 08:57
    VATAN TOPRAĞI KANLA ALINIR, KANLA VERİLİR Karşılığı PARA OLAMAZ... para ile yabancılara SATMAK VATANA MİLLETE İHANETTİR...
  • yavuz 14.10.2022 02:35
    sorunsu satacak yer kalmadı
  • hacıya 13.10.2022 23:45
    Nesi yanlış sayın hacı. Katarlı veya Avrupalının ev satın alması senin alıp alamamana etkisi olmaz. Arz talep meselesi bu. Talep olursa ev yapmak zor mu? Mantar gibi diker müteahhitler. Taleple arzın buluşması fazla sürmez. Vatandaşımızın ev alıp alamaması yabancıların almasından ziyade maliyetlere bağlı olarak fiyatların yükselmesi ile ilgili bir durum.
Daha fazla yorum görüntüle