Yolcu taşkınlık yapınca THY pilotu acil iniş yaptı

Kuala Lumpur seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) ait yolcu uçağında bulunan Belarus vatandaşı bir yolcu, uçakta taşkınlık yaptı. Uçağın pilotu acil durum deklare ederken acil iniş yaptı.

Yolcu taşkınlık yapınca THY pilotu acil iniş yaptı
Yolcu taşkınlık yapınca THY pilotu acil iniş yaptı
GİRİŞ 17.10.2022 17:08 GÜNCELLEME 17.10.2022 17:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, THY'nin  İstanbul- Kuala Lumpur seferini yapan TK-60 sefer sayılı Boenig 777-300 ER tipi TC-JLA kuyruk tescilli uçağı inişine yaklaşık 1,5 saat kala 25 yaşındaki Belarus vatandaşı olan bir yolcu, diğer yolcuları ve kabin ekiplerini rahatsız etti.

Tüm uyarılara rağmen yolcu taşkınlık yapmaya devam ederken, uçağın pilotu ise acil durum deklare etti. THY uçağı yerel saatle 21.14'de Kuala Lumpur Havalimanı'na inişi gerçekleştirdi. Uçağın inişinin ardından sorun çıkaran yolcu güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    alkol servisi yapınca böyle oluyor, gidene kadar içiyorlar sonra da taşkınlık :(
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    12 saat boyunca uçmak alışkın olmayan için oldukca zordur.. Muhtemelen herkes gergin olduğu için ortayı bulacak bulunamamış..
    Cevapla
  • mehmet y 1 yıl önce Şikayet Et
    Ucak korkum var binince kalbim yerinden cikacak gibi oluyor.O yolcuyla ayni ucakta olsam heralde dislerini dokerdim sinirden zaten zar zor havalanmasini bekliyorum
    Cevapla
  • Ağa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ucakta içki servisi var mı idi accaba
    Cevapla
  • Ağa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ucakta içki servisi var mı idi accaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?