Başkentte özel halk otobüsleri seferlere yeniden başladı

Ankara'daki özel halk otobüsü ve özel toplu taşıma aracı sahipleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile sağlanan sözlü anlaşma sonrası dün başlattıkları "kontak kapatma" eylemini sona erdirerek, hizmet vermeye başladı.

Başkentte özel halk otobüsleri seferlere yeniden başladı
Başkentte özel halk otobüsleri seferlere yeniden başladı
GİRİŞ 18.10.2022 22:50 GÜNCELLEME 18.10.2022 22:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Kurtuluş Kara, Başkent İlçeler Terminali'nde özel halk otobüsü çalışanları ve hat sahipleriyle yaptığı açıklamada, bugün sabah saatlerinde telefonla arayan ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştüklerini bildirdi.

Beker ve Yavaş'ın Ankara halkının mağdur olmaması için uzlaşma arayışların devam etmesi yönünde istekte bulunduklarını belirten Kara, "Belediye Başkanımızın üç günlük bir yurt dışı seyahati olduğunu ve döndükten sonra ilgili bürokratlarla toplanıp, bu işin çözülmesini istediler. Ben de esnafımıza ve kooperatif başkanlarımıza durumu ilettim, onlar da anlayışla karşıladılar." dedi.

Hep birlikte alınan kararla bugün yeniden kontak açarak, hizmete başladıklarını aktaran Kara, "Ankara halkı, gönül rahatlığıyla hizmet almaya devam edebilir. Şu anda ücretsiz yolcu taşımayı sürdürüyoruz ama Mansur Beyin sözü bizim için senettir. En kısa zamanda kiralama modeli ile esnafımız kurtulacak, halkımız da bu konuda rahat edecek." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Yakamozzz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana diyorlar ki mahsur çalışıyor hadi be ordan diyorum hiç sevmedimiz Melih bile Ankarayı Ankara yapmıştı şu an onu bile arar olduk gerçekten durum çok kötü insanlar kendini avutuyor.millete dünya kadar su faturası geliyor kimsenin kıkı çıkmıyor uyan Ankaraaaa
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansun Ekremle bir kafadan olup gelirleri nerelere aşırıyorsunuz .Ankara böyle hiç olmazdı çalışın bir şeyler yapın 2 yıl kaldı kaç büyük eseriniz var bizde bilelim bu milletimiz kimlerin ne halt oldugunu çok iyi görür şamarı vurur az kaldı.
    Cevapla
  • blnt 1 yıl önce Şikayet Et
    hayatınızın hatasını yapmışsınız bence sözlü anlaşma chp zihniyetinde ne kadar geçerli olur ki
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle bu öho lara kontak kapatmayı abb yetkilileri zorlamıştır kendileri zam yspsa tepki çekecek aynı su zammi gibi
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlarda iyice sıktı, neymiş Yavaşın sözü ile başlamışlar yerse, yapacaksanız yapın bu işi yapmayacaksanız bırakın, oyun mu oynuyorsunuz? Yok kontak kapatırız vs 1 gün bile dayanamıyorsunuz neyin efeliğini yapıyorsunuz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!