Ambulansa yol vermeyen sürücüye 819 lira ceza kesildi

İstanbul'da D-100 kara yolunda ambulansa yol vermeyen araç sürücüsüne para cezası uygulandı.

GİRİŞ 26.10.2022 01:55 GÜNCELLEME 26.10.2022 01:55
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı haber siteleri ve sosyal medyada, bir sürücünün ambulansa bilerek yol vermediğine ilişkin görüntülerle ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, D-100 kara yolunda Avcılar mevkisinde arkasından gelen ambulansın siren ve ışıklı uyarılarına rağmen yol vermeyen aracın C.U'ya ait olduğunu belirledi.

Emniyet görevlilerince yakalanan sürücüye, Karayolları Trafik Kanunu'nun, gidişe ayrılan sol şeridi sürekli işgal etmek maddesinden 427 lira, geçiş üstünlüğü bulunan aracın duyulur, görülür işaretini alınca kolayca ilerlemesini sağlamamaktan 196 lira, müzik cihazlarını kamunun huzur ve rahatını bozacak şekilde kullanmaktan 196 lira olmak üzere toplam 819 lira ceza uygulandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Millet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu karar alçaklıktır. Vatana ihanettir.
    Cevapla
  • Ankara 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın mazotunu da alıverin de hayrınız tam olsun !!!
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    50 metrelik ters yön cezası oda ara yolda gizlenmiş tabela bir yerde 2000 tl bu kadar ihlal hatta cana kast 900 yaşasın adalet
    Cevapla
  • bekir sağlam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ehliyetine el konulmalı.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    aaaaa ne kadar çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı