MSB'den açıklama: Teröristler için kaçınılmaz son belli

MSB'den yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK'lı terörist, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi"

GİRİŞ 29.10.2022 16:21 GÜNCELLEME 29.10.2022 16:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, "Teröristler için kaçınılmaz son belli. Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen 4 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek." açıklamasında bulundu.

 

2 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığındaki 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, teröristle mücadelesini Suriye'nin kuzeyinde de etkin ve kararlı şekilde sürdürüyor. Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Vur Mehmedim vur! .Yüce Allah sizleri korusun ve daha başarılı kılsın .Duâlarımızdasınız. Bu Vatan evlatları her zaman sizlere minnettar. Sarı torbalarda leşler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!