İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Mehmet Ali Birand'ın sunduğu 32. Gün programında yayın arası konuşmaları ve flaş itirafları ortaya çıktı. Dönemin İçişleri Bakanı olan Meral Akşener, yaptığı açıklamada, ''Ben Kadın Kolları Genel Başkanlığı dönemimde 45 il gezmişim. Refah-Ana hükümetini ben yıktım. 50 kadını dökemediler. Ben iyi bir örgütçüyüm. Hedefim hep Teşkilat Meclisi'nde yürümekti. Bakanlık torbadan çıktı hakikaten. İzleyin o Ramazan Bayramı dönemini. O görüşmeler esnası.'' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu videoda görüldüğü üzere; 28 Şubat'ı düzenleyenlerle iş birliği yaptığı, MİT'in gizli bilgilerini Birand ile paylaştığı ortaya çıktı. Ayrıca Kanal D'nin patronu Aydın Doğan'ın dönemin İç İşleri Bakanı'nı gizlice kaydettiği de ifşa edildi.

Yorumlar 349 Yorum Var
  • Aysun 04.12.2022 16:01
    Bu kadın, Mit'in gizli bilgilerini nereden almış? Bunlar yüzünden vatanı için kendi hayatını geri plana atan gerçek vatan evlatları ifşa oldu ve hayatlarını kaybetti. Yaptıkları görevde akamete uğradı. Şu günlerde Mit mensuplarının başarıları sayesinde nice terör saldırıları engellendi. Allah hainlerin tuzaklarından devletimizi ve milletimizi korusun. Bizim için en büyük tehlike , bunların varlığı. Bizden gibi görünüp, temelimize dinamit koyuyorlar, Allah fırsat vermesin.
  • emre1907 08.11.2022 20:51
    Sanki, bilmeyenmi var,YildirimAktuna,YalimErez,Cavit Caglar Cumhur Ergezen Meral Aksener vede,Suleyman Demirel.biliyoruz ama ser gorunen islerdede bir hayir olacagin bildigimiz icin tevekur ettik, simdi o kisilerin adi ve esamesi yok oldu gitti.
  • çiçi 08.11.2022 09:23
    Ortakları izlesin kimin sahtekar vatanını sattığını çakma milli yetçi olduğunu devletin istihbaratını ortaya serdiğini izle temel efendi izle erbakan hocana neler yaptıklarını izle azıcık ar kaldıysa tabiki
  • Dr fatih 03.11.2022 03:55
    Meral hanım siyasete bir bagajla girdi ve yıllardır bu bagajla da siyaset yapıyor. Git git gellerinin ve butunsellikten uzak tutarsız demelerini başka bir açıklaması olamaz kanımca.
  • Veysel 03.11.2022 03:50
    Temel efendi ve avaneleri oturup bu videooyu başa sarıp sarıp izlesin azıcık şeref varsa azıcık Erbakan hocaya vefaları varsa o masadan kalkarlar. Ama nerdeeee
Daha fazla yorum görüntüle