Kayıp üniversite öğrencisi Demirtaş'ın cesedine ulaşıldı

Kayıp olduğu bildirilen ve Eymir Gölü çevresinde aranan Ankara Üniversitesi öğrencisi Doğanay Demirtaş'ın cesedi bulundu.

Kayıp üniversite öğrencisi Demirtaş'ın cesedine ulaşıldı
Kayıp üniversite öğrencisi Demirtaş'ın cesedine ulaşıldı
GİRİŞ 02.11.2022 01:32 GÜNCELLEME 02.11.2022 01:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Demirtaş'ı bulmak için AFAD koordinasyonunda başlatılan arama çalışmaları Demirtaş'ın cansız bedeninin bulunmasıyla sona erdi.

Eymir Gölü bölgesinde ormanlık alanda ağaçta asılı halde bulunan Demirtaş'ın cenazesi Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Pazar gününden bu yana kayıptı

Başlatılan çalışmalar sonucu Demirtaş'ın 30 Ekim pazar akşam saatlerinde Güvenpark'tan otobüse bindiği ve Eymir Gölü'ndeki iş yerleri kameralarına yansıyan görüntülerde de bu bölgeye geldiği tespit edildi.

Demirtaş'ın 29 Ekim'de de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Arama çalışmalarına 49 personel katıldı

Demirtaş'ın bu sabah saat 10.30'a kadar cep telefonundan alınan sinyal doğrultusunda AFAD koordinasyonunda başlatılan arama çalışmalarına Polis Arama Kurtarma, AKUT, ADAK ve ANDA timlerinden oluşan 49 personel, 16 araç, dron, 3 arama kurtarma köpeği ve Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığına bağlı polis helikopteri katıldı.

Turan Güneş-Eymir Gölü arasında kalan arazi ekipler tarafından adım adım tarandı.

Ekipler öğleden sora ise Eymir Gölü'nün Gölbaşı tarafından kalan kısmına yoğunlaştı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Azad 1 yıl önce Şikayet Et
    Satanist madalyanin bir etkisi olmus ola bilirmi?.........
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidiyor bu genclik
    Cevapla
  • VatandaŞŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabb'im rahmetiyle muamele etsin bu evladımıza, sahip çıkamadığımız çocuklarımız bunlar. Ümmetin evladını korusun Rabb'im, Dünyadaki bütüüün evlatlara da hidayet versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak