İstanbul'da toplu taşımada yaşanan aksamalar bitmek bilmiyor. Beylikdüzü istikametine ilerleyen metrobüs Bayrampaşa durağına gelmeden arıza yaptı. Akşam iş çıkışı saatlerinde meydana gelen arızan dolayı  metrelerce araç kuyruğu oluştu. Evlerine yetişmeye çalışan insanlar metrobüslerden inerek tehlikeli araç yolunda yürümek zorunda kaldı. O anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • halk 03.11.2022 22:07
    suç bu metrobuslerı istanbula getırende ,metrobus gerır metro getır bunları yonatmek çalıştırmak kolaymı,herkesın harcı değildır ,oysa 1994 lerde ne guzeldı ,sokaklar çöp yığınlarıyla dolu olduğu için araçlar trafiğe çıkamaz dı trafik sorunu olmazdı metrobus metro yoktı mazot kokan araçlarla doğal kilimayla yolculuk ederdık,otobuslerde mis gibi mazot kokusu olurdu ,istanbullu o güzel günlerı özledı
  • Vatandas 03.11.2022 19:19
    Istanbul artık cok kalabalık oldu haddınden fazla onun ıcın bu yonde devamlı bu sorun var metro gelmelı 2 ıncı bır alternatıf olarak 1 tek metrobus hattı kaldırmıyor bu yuku.
  • Mizah 03.11.2022 18:29
    İstanbul'un tek çilesi bu değil ki. İstanbul'da işe gitmek bir dert , işten dönmek ayrı bir dert. Ömrümüz yollarda geçiyor. Şehri 25 sene yönetip kilitleyenleri ve hala büyütmek için takla üstüne takla atanları en kalbi duygular ile her gün anıyoruz. Bu eziyeti yaşamadan ölmesinler. Ölürlerse bu eziyeti çekmeden cennete giremesinler.