Sakarya'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Sakarya'da özel halk otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, otobüste bulunan 5 kişi yaralandı.

Sakarya'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var
Sakarya'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 04.11.2022 11:03 GÜNCELLEME 04.11.2022 11:20

Kaza, Sapanca ilçesi Göl Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinde seyir halinde olan M.K. idaresindeki 54 J 6522 plakalı özel halk otobüsü ile karşı yönden gelen Hüsamettin Uygur yönetimindeki 54 SL 890 plakalı Toyota marka otomobil kafa kafaya çarpıştı.



Çarpışmanın şiddetiyle Hüsamettin Uygur ve otobüste bulunan 5 kişi yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Uygur’un hayatını kaybettiğini belirledi.



Özel halk otobüsündeki 5 yaralı ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin hastaneye kaldırıldı.

Kaza sebebiyle bölgede oluşan trafik tek şeritten kontrollü olarak verildi.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak