MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde teröristlerin üs bölgesine açtığı ateş sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını duyurdu.

MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı
GİRİŞ 06.11.2022 22:24 GÜNCELLEME 06.11.2022 23:04
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının üs bölgesine açtığı ateş sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.



Bakanlıktan yapılan açıklamada, yaralı askerlerin derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandığı belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının üs bölgesine açtığı ateş sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk'ün Gaziantep'teki ailesine şehadet haberi ulaştırıldı.

Şehidin Oğuzeli ilçesinin kırsal Karahan Mahallesi'nde yaşayan ailesine, Kaymakam Büşra Uçar ve askeri yetkililerce şehadet haberi verildi.

Gözyaşı döken anne Zeliha ve baba Hasan Öztürk'ü yakınları teselli etti.

Şehidin evine Türk bayrakları asıldı.

Şehidin yakınları ile Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Yıldırım, şehit ailesini yalnız bırakmadı.

Ailenin 8 kardeşinden biri olan ve bekar olan şehidin, yarın düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Bir gün 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasakla olmaz diyince hemen hain damgasını yedim ben hain olamam kedimi biliyorum bu ülkeye 18 ay askerlik yaptım vergimi ödüyorum hiç bu ülke daha ne yapabilirim kürdüm bazi şeyleri söylemeye hakkım olamazmi yani herşey size mı mubah tır ben hakkımı ahirete bırakıyorum ALLAH hesabını sorsun ırkçılık yapanlara sözüm ve selam .
    Cevapla
  • Kadir tahsinoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon bölgesinde onlarca SİHA olmalı, askere yakın arazi yukarıdan 24 saat kontrol edilmeli ve askerlerimize yapılacak saldırıya anında havadan müdahale edilmeli. Arazi sarp Ve ormanlık, adım adım değil, milim milim ilerlenmeli. Her çalı, her kaya, her taş incelenmeli, bölge temiz ise ileriye gidilmeli. Ciğerimiz yanıyor.
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • K. A 1 yıl önce Şikayet Et
    İnna lillahi ve İnna ileyhi raciun
    Cevapla
  • 66 VATAN 66 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ŞEHİDİMZIN. RABBİM teröre destek veren kim varsa kahreylesin İNŞALLAH...........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!