İstanbul Sarıyer'de İETT'ye ait bir otobüs şoförü, engelli kartı olmadan otobüse binmek isteyen engelli bir vatandaşa hakaret ederek saldırdı. Araya girenlere de tepki gösteren şoför, küfür ve tehditler savurdu. Olaya ait görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sarıyer'de İETT'ye ait bir otobüs şoförünün, engelli kartı olmadan otobüse binmek isteyen engelli vatandaşa yönelik ağır hakaretleri sonrası saldırı girişiminde bulunması tepki çekti. Engelli vatandaşa küfür eden şoför, araya girip kendisini engellemeye çalışan yolculara da bağırdı.

HAKARET VE KÜFÜR ETTİ

Videonun bir bölümünde şoförün, "Geberteceğim seni. Bak amca vuracağım seni sakat bırakacağım. Vermiş Allah belanı zaten" dediği görülüyor. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şoförün daha ağır hakaret ve küfürler savurduğu dikkat çekiyor.

Yolcular ise duruma tepki gösterdi. Bazı yolcular, plaka ve araç hattı bilgilerini alarak İETT'ye şikayette bulunacaklarını belirtti.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Ziyaretçi 08.11.2022 16:09
    Yazik
  • Bulut 08.11.2022 06:23
    Şöför az bile yapıyor Her şey güzel oluyor
  • Vatandas 08.11.2022 02:44
    Plk lilarinise alirsa ceker vurur tabikide..adam doverim filan demiyor direk vururum diyor..
  • ercisli 08.11.2022 01:37
    Eeee ekonun yandaşları iş başında olacağı buydu herşey güzel mi olacaktı neydi
  • vatandaş rıza.. 08.11.2022 01:23
    olayın başını bilmeden şöföre hakaret edenler yaptığınızdan utanın şöför bu denli isyan ettiğine göre şöföre çok ağır küfür etmiş olabilir veya şöför suçluda olabilir fakat bir şöför kartı olmayan birine bu kadar ağır hakaret etmez yorum yazarken biraz düşünüp öyle yazın o aracın plaksı siyah değil yani halk otobüsü birazcıkta olsa adaletli olun...
Daha fazla yorum görüntüle