CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç Taksim İstiklal caddesi'ndeki terör saldırısı sonrasında bombayı bırakan terörist Ahlam Albashir'in olduğu ve PKK/PYD teröristin bağlantılarının ortaya çıkması ile İçişleri bakanın ABD çıkışı CHP Grup Başkanvekili Özkoç'u rahatsız etti. ABD ve terör örgütüne alçak demiyen Özçok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya nefret kustu.

Bugün TBMM'de basına açıklama yapan Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Soylu'yu tehdit ederek hedef gösteren gösterdi. CHP Grup Başkanvekili Özkoç, İçişleri Bakanı'na nefret diliyle konuşarak "O içişleri bakanı alçaktır" dedi.

TERÖRİST DEĞİL İÇİŞLERİ BAKANINI HEDEF ALDI

Engin Özkoç, "Tek başına faili bulduysa yani bu da Amerika ise buradan Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum; İçişleri Bakanı bir alçaktır, bir alçaktır. Gelipte milletin karşısında mahçubuz diyorsa o içişleri bakanı alçaktır. Derhal görevden alınmalıdır. Kesinlikle görevden alınmalıdır. Kesinlikle görevden uzaklaştırılmalıdır. Bu ülkede çok canları bu insanlardan dolayı yanacaktır." dedi 

Yorumlar 474 Yorum Var
  • Siirtli 26.11.2022 17:13
    Yazık Sakarya yazık! Bu adam size yakışmıyor.
  • Mustafa kemal 20.11.2022 20:58
    Eğer özkoç millet vekiliyim diye böyle konuşuyorsa millet vekilliği derhal düşürülmelidir derhal istifa etmelidir derhal derhaaaaaal.
  • Abidin 18.11.2022 08:20
    Hainligin adı, demokrasi dusunce ozgurlugu olursa butun hainler rahat konusur.
  • Fahri Özcan 18.11.2022 00:05
    Alçak sensin soysuz senin gibi soysuzlara karşı Allah soyluların sayısını artırsın inşallah kendi nefretinizin içinde boğulursunuz amin
  • Şeyho 17.11.2022 23:29
    Engin Erkoç bey sözü kertigine saplanmış tır.Ne Mutlu Türküm, İslam'ım diyenlere.
Daha fazla yorum görüntüle