Numan Kurtulmuş yerinde inceledi! Gurur veren görüntü

Çeşitli programlara katılmak için Eskişehir’e gelen AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ülkemizin lider motor şirketi TEI’yi ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş yerinde inceledi! Gurur veren görüntü
Numan Kurtulmuş yerinde inceledi! Gurur veren görüntü
GİRİŞ 17.11.2022 17:48 GÜNCELLEME 17.11.2022 17:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, TEI’nin bir müze gibi tasarladığı alanda Türkiye’nin özgün havacılık motorları hakkında TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit’ten bilgi aldı.



Türkiye’nin millî ihtiyaçları gözetilerek tasarlanan, geliştirilen, çalıştırılan ve üretilen havacılık motorlarını yerinde gören Kurtulmuş ayrıca, TEI’nin küresel havacılığa sunduğu imalat katkılarını, en büyük tedarikçisi olduğu sivil ve askerî motor programları çerçevesinde imal ettiği parça ve modülleri de inceledi.



Ziyarette TEI’nin özellikle son 8 yılda ortaya koyduğu özgün motorlarla birlikte kazandığı ve geliştirdiği kabiliyetleri neticesinde, askerî havacılıkta günümüz itibarıyla son nokta teknolojiye sahip 5’inci nesil savaş uçaklarına bile motor geliştirebilecek hem teknik hem çalışan altyapısına sahip olduklarını vurgulayan Akşit, ziyaretleri için Kurtulmuş’a şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • ............. 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşit hocayı korumak lazım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aminn Aminn Aminn
    Cevapla
  • Arzu 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal Türkiye sizinle gurur duyuyor.Allahu teala sayın Cumhurbaşkanını başımızdan hayırlısıyla eksik etsmesin
    Cevapla
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    ben pkk teröisti ile karşılaşırsam ya ben ya o. ilk hamleyi yapan hayatta kalır. chp li pkk ile karşılaşırsa pkk lı mi el öpecek chp li mi kestiremiyorum.
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    tei genel müdürü Mahmut Akşit ,Cevat Akşit hocamızın oğludur. abd'yi bırakıp geldi. Allah ondan razı olsun. motor konusunda dünyanın en ileri gelen kişilerinden biridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!