Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Ahlam Albashır'ın saldırıdan 9 gün önce caddede keşif yaptığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında, bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashır'ın İstiklal Caddesi'nde keşif yaptığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşıldı.

Söz konusu görüntülerde, kot pantolonlu ve başı kapalı Albashır'ın 4 Kasım, saat 17.30 sıralarında caddede yürüdüğü görülüyor. 

KIYAFET FARKLI GÜL AYNI

Görüntülerde, bölgede keşif yaptığı anlaşılan terörist Albashır'ın patlamanın yaşandığı gün olduğu gibi yine elinde gül taşıması dikkati çekiyor.

 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Abdulbaki 18.11.2022 13:22
    güller imgilteredeki iç savaşa gönderme Soylu Bakanımız mesajı aldık derken bunu söylüyordu 2 gün neyin nesi, iki kavmi simgeliyor tarihte nerde var güller savaşı ingiletere ama unuttukları birşey var ne biz zalim ingiliziz nede onlar hain irlandalı biz bir ümmetiz o kadar Allah oyun kuranların en hayırlısıdır
  • fuat 18.11.2022 12:33
    albayımız tv açıkladı.selam barış ve iyi niyet gösteriyormuş