Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısını gerçekleştiren terörist Ahlam Albashır'ın olay öncesi araçtan inmesi ve bir mağazaya girdiği anlara ait yeni görüntülere ulaşıldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da 6 kişinin öldüğü, 81 kişinin de yaralandığı saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında, bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashır'ın İstiklal Caddesi'ndeki saldırı günü bir araçla Taksim Meydanı'na geldiği ve ardından girdiği mağazada alışveriş yaptığı anlar güvenlik kameralarınca kayda alındı.

ARAÇTAN İNİYOR, MAĞAZAYA GİRİYOR

Görüntülerde, teröristtin elindeki çantayla hafif ticari aracın ön koltuğundan inip yerine arkada koltukta oturan ve olaydan sonra Edirne'ye geçerek izini kaybettiren şüpheli Bilal Hassan'ın oturduğu anlar yer alıyor. 

Aracın Taksim Meydanı'ndan ayrılması sonrası kadın terörist Albashır'ın bir mağazaya girdiği anların bulunduğu görüntülerde, teröristin burada kısa süre alışveriş yapıp iş yerinden çıkması dikkati çekti.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Omer42 18.11.2022 23:13
    Yeşil kıyafetli israil vatandaşı hem gelişlerin de hem de bombayı patlatırken kacislarinda birlikteler yeşili olaydan hemen sonra ülkeyi terk ediyor bu işte israilin de parmağı var
  • bekir Sahin 18.11.2022 22:36
    2015 taksimde polis gorunumlu okadar gereksiz karetersiz devlet memuru ile muhatap oldum ki... Satilmis asagilik bir rutbelinin elim patlmaya giz yundugu kanati olustu bende...malesef
  • Hacivat 18.11.2022 21:53
    Hedef kobani menbic haseke tsk ya vur emri verilmeli seferberlik ilan edilmeli kürtler pkk lilari ihbar etmeli
  • antikor 18.11.2022 19:38
    ömer rumuzlu yorumcunun söyledigi kontrol edilsin.. buna göre bu israilli bayanlar teröristin hem gelisinde hemde kacisinda görünüyorlar.. bu tesadüf olamaz..
  • Kerem 18.11.2022 18:48
    Hulki Cevizoğlu da inşallah seyretmiştir çünkü bu bilgi daha önce de verilmesine rağmen dün akşam hala CNN de kadın neden eğim yukarı kaçıyor da aşağı istikamete doğru kaçmıyor hııımmmm diye büyük birşey keşfetmiş gibi soru soruyordu. Neden olacak araba ile bıraktıkları yer taksim meydanı, aldıkları yer de aynı (her ne kadar kadını beklemeden topuklasalarda). Kadın haliyle provasını yaptıkları gibi taksim meydanına doğru kaçıyor.
Daha fazla yorum görüntüle