Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı katıldığı youtube yayınında, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için Türkiye ve Türkler için Kıbrıs sorunu olduğunu düşünmüyorum. Sizce bizim için bir Kıbrıs sorunu var mı? Bizim için yok. Biz artık devleti ilan ettik. Bundan sonra bizim için çözüm filan yok." dedi.

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı'nın konuşmasından öne çıkan satırbaşları ise şöyle;

"ARTIK MÜZAKERE MASASI YOK!"

Bence Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için Türkiye ve Türkler için Kıbrıs sorunu olduğunu düşünmüyorum. Sizce bizim için bir Kıbrıs sorunu var mı? Bizim için yok. O zaman biz neyi çözmeye çalışıyoruz? Biz artık devleti ilan ettik. Bundan sonra bizim için çözüm filan yok. Artık çözüm için müzakereye oturmak demek mehter takımından daha kötü yürüyüş yapmak demek. Neden? Hem devletim var diyeceksin hem develeti kurduk diyeceksin hemde bunlarla müzakere masasına oturacaksın. Artık müzakere masası yok.

"KIBRIS HELENİZMİ KIBRIS'IN YUNANLAŞMASI DEMEK"

Götürelim Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini kapatalım anahtarını götürelim ruma yunana verelim olacak iş mi bu. Biliyorsunuz bütün sorun enosiste yani Kıbrıs adasının yunanistan'a bağlanması sorunu. Yunanistan'a bağlanmadığı sürece ve Türklerin yöntimde pay sahibi olduğu sürece Kıbrıs sorunu var olacaktır diye yunanlılar ve rumlar bunu söylüyor. Sorunun çözümü yunanistan'a bağlanmasıdır diyor.  Amerika'da temsilciler meclisinde ettiği lafı hatırlatalım. Bakın bütün halkımızın duyması lazım. Ne dedi biliyor musunuz?: 1974 Kıbrıs Barış harekatından sonraki gelişmeleri ve KKTC'nin kuruluşunu işaret ederek Kıbrıs helenizmi yani Kıbrıs helenizmi ne demek Kıbrıs'ın yunanlaşması, Yunanistan'a bağlanması demektir Kıbrıs helenizmi. Kıbrıs helenizmi 48 yıldır acı çekiyor bu acıya son verin dedi.  

Yorumlar 8 Yorum Var
  • çorumlu19 19.11.2022 09:05
    bize göre rumları ve yunanlıları kıbrısdan acilen söküp atmamız lazım..
  • tarih 19.11.2022 07:43
    batı yunan ve rum kıbrısta tek bir türk bile istemiyor. Kıbrısı kaybedersek trakya ve anadoluya saldıracaklar
  • azi 19.11.2022 02:33
    kibrisi tüm alir hakimiz olan adalari alir bize reva gördügü burnumizun dibine kadar gelen hava deniz sahasini 12 mile cikarmaya ugrasan yunani dibine kadar gider tamamini ele gecirir bu sikintidan kurtuluruz artik gerisi yunan rum düsünsün
  • Battal Gazi 18.11.2022 23:19
    Cihat Yaycı ...seni çok seviyorum,iyi ki varsın...bizim en güçlü seslerimizden,simalarından birisin maaşallah !!
  • Misafir 18.11.2022 23:18
    Çok doğru paşam size katılıyorum. Hiç bir sorun yoktur devlettir istediğini yapar artık her zaman yanında durup dik durmadını sağlayacaz
Daha fazla yorum görüntüle