DEAŞ, PKK ve YPG'nin kabusu oldu! MİT yaptı yapacağını...Nefes kesen operasyon

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Milli İstihbarat Teşkikatı (MİT) tarafından Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 11 DEAŞ'lı terörist yakalandı.

GİRİŞ 19.11.2022 11:39 GÜNCELLEME 19.11.2022 12:06
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

MİT, terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Hainlere harekat bölgelerinde göz açtırılmıyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre MİT, terör örgütü DEAŞ mensuplarınca Suriye'de misafirhane olarak kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde örgüt elemanlarının da yer aldığı 3 örgüt evi SMO ve MİT'in çalışmalarıyla tespit edildi.

MİT'in istihbarı ve operasyonel desteğiyle SMO'ya bağlı yerel güvenlik güçlerince Fırat Kalkanı Harekatı alanında operasyonlar düzenlendi.

11 DEAŞ'LI TERÖRİST YAKALANDI

Teknik kapasitesi ve patlama etkisi yüksek, profesyonelce hazırlanmış ve yaklaşık 30 bin ABD doları değerinde 4 bin 350 elektrikli fünye, 986 programlanabilir entegre cihazı, 665 devre kartı, voltmetre, devre elemanları, devre kontrolü için LED'ler ve lehim aletinin de aralarında bulunduğu çok sayıda teknik malzeme ele geçirildi.

Yakalanan teröristler, ilk sorgularında PKK/KCK-PYD/YPG uzantısı SDG kontrolündeki Haseke/Guveyran Cezaevi'ne yönelik DEAŞ unsurlarınca düzenlenen saldırılara lojistik ve askeri destek sağladıklarını itiraf etti.

DEAŞ, PKK, YPG! HEPSİNİN KABUSU OLDU

Suriye ve Irak'ta terör örgütlerinin kabusu haline gelen MİT, geçtiğimiz günlerde ise terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyonla örgütün sözde kadın yapılanmasının sorumlularından Norşin Afrin etkisiz hale getirilmişti. Norşin Afrin

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Heryerde bunlar neden icerde bunlar turk degiller bizleri dagitmalari icinmi geldiler artik gitsinler vatanlarina kendi vatanina sahip cikmayanlar buraya sahip cikarmi
    Cevapla
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen Guantanamo teröristlere ne yapiliyorsa aynisi türkiye de yapmali bülbül gibi öteseye kadar teröristler insan degildir
    Cevapla
  • Gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Ip gibi değil hepsini it gibi sıralanmışlar ellerinize kollarınızı sağlık vatan bekçileri
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi patlatın bunları bir araya koyun bir daha böyle bir zulme kalkmasinlar
    Cevapla
  • Real Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin sari torbali resimlerini görmek isterdik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim