Antalya'da içinde döviz bulunan cüzdanı, turiste teslim ettiler

Nurşen Akyazı ve İbrahim İncesu, ABD’den tatil için Antalya’ya gelen Rus turistin içerisinde yaklaşık 30 bin TL tutarında döviz olan cüzdanını sahilde buldu. İkili, cüzdanı sahibine teslim etti.

Antalya'da içinde döviz bulunan cüzdanı, turiste teslim ettiler
Antalya'da içinde döviz bulunan cüzdanı, turiste teslim ettiler
GİRİŞ 20.11.2022 03:21 GÜNCELLEME 20.11.2022 03:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, geçtiğimiz günlerde Konyaaltı Sahili’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Türkiye Bisiklet Federasyonu bisiklet Antrenörü ve aynı zamanda Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcusu Nurşen Akyazı, Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Antrenörü İbrahim İncesu ile birlikte sahilde antrenman yaparken yerde bir cüzdan fark etti. Cüzdanı açan Akyazı ve İncesu, içerisinde bin Euro, 500 dolar ve bin TL’nin yanı sıra havlu kartı buldu. Kartın üzerindeki bilgilere göre otele giden ikili, cüzdanı düşüren kişinin ABD’den tatil için Antalya’ya gelen Rus turist Lugarov Valeri Moskov olduğunu öğrendi.

Otel görevlilerinin haber vermesiyle lobiye inen Moskov, iki antrenörün cüzdanını getirdiğini görünce büyük mutluluk yaşadı. Cüzdanını ve parasını teslim alan Moskov, örnek davranış sergileyen Türk antrenörlere teşekkür ederek hem Rusya’ya hem de ABD’ye misafir olmaları için davette bulundu.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Özbek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende 3 gün önce kapalı yola gelmeden bir öğrenci kızımızın cüzdanını buldum ve ilk gördüğüm devriye gezen polislere teslim ettim Aksu doğumlu bir kimlik kredi kartı otobüs kartı ve parası vardı belki henüz ulaşmadiysa bilgisi olsun.
    Cevapla
  • Erdem Sabri ÖZEL 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye işgalci soykırımcı bebek katili RUSYA
    Cevapla
  • ÂSIM NESLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Örnek vatandaşımızı tebrik ediyorum. Yabancılar örnek alsınlar. Bizim toplumda daha çok iyi insanlar var. Ön plâna çıkanlar da yaptıkları kötülükler le gündeme geliyorlar Tebrik ve teşekkür ederim.
    Cevapla
  • vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Şunu Müslümanlar artık anlasın," Buluntu sizin malınız değildir, hükmü bellidir" mutlaka sahibini araştırmak ve teslim etmek gerekir. Arkadaşları tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    Davete icabet etmek lazım. Antrenörler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!