Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in silah arkadaşları, taziye evini ziyaret etti. Şehit babasının ricası üzerinde Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ve cephede çarpışan arkadaşları için Harp Okulu Marşı'nı okuyan teğmenler, tüyleri diken diken diken etti.

 Teğmen Duabey Onur Öztürkmen'in silah arkadaşları

Öztürkmen başta olmak üzere Pençe Kilit Operasyonu şehitleri ile cephede çarpışan silah arkadaşları anısına marşı okuyan teğmenler, taziye alanındakini gururlandırdı. Alandakiler, marş bitiminde tüyleri diken diken eden teğmenleri alkışladı. Şehidin annesi Gürcan Öztürkmen, marş esnasında teğmenlerden birinin elini tutarken, marş bitene kadar teğmenin elini bırakmadı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Fikret 28.11.2022 13:20
    Aziz şehidim gözyaşlarım senin şehadetin için. Ancak bunlar hüzün gözyaşları değil. Sen en yüksek mertebelerden Şehadet mertebesine kavuştun. Peygamberlere komşu oldun. Milletimizin dualarına nail oldun. Rabbim ailene sonsuz sabırlar ihsan etsin. Seni ve sevdiklerini Cennetiyle müşerref eylesin.
  • Gül 28.11.2022 13:16
    Gurur kaynaklarımız Rabbim sizleri bizlere bağışlasın, sizler varsınızki bizler rahat uyuyabiliyoruz Vatan Millet size minnettar. Allahın izni ile fazlası ile intikamınız alınacak.Allah belalarını versin soysuz köpeklerin
  • ann 28.11.2022 12:35
    Allah razı olsun. Şehidimize Allah rahmet eylesin, ailesine milletimize sabır ihsan eylesin.
  • halil 28.11.2022 12:34
    canlarım benimm...
  • mass 28.11.2022 12:20
    kardeşlerim benim canlarımız gidiyor,peygambere komşu ola YİĞİTLER CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN
Daha fazla yorum görüntüle