Bakan Koca'dan sahte doktor açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde ortaya çıkan 'sahte doktor' ile ilgili "Göreve başlaması ve maaş alması gibi bir durum söz konusu değil" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 29.11.2022 12:07 GÜNCELLEME 29.11.2022 12:35
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Bakan Koca, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde ortaya çıkan "sahte doktor" vakasıyla ilgili "Müfettiş görevlendirdik, muhtemelen bir iki gün içinde olay daha net anlaşılmış olacak. Ona göre nasıl bir tedbir almamız gerektiği de netleşecek. Onu da zaten kamuoyuna duyuracağız. Göreve başlaması ve maaş alması gibi bir durum söz konusu değil. Buna bizim normalde 4 aylık bir zaman zarfında, bu bir tolerans veya durumu bilememe noktasına gelmememiz gerekiyordu. Bunun önlemini alacağız. Değilse herhangi bir kayıt söz konusu değil. Durum ortaya çıktığında gereken tedbir alınır. Burada bakanlığa sunulmuş herhangi bir evrak söz konusu değil. Sadece ilgili hastanede, ilgili uzman arkadaşa güven vererek, birtakım belgeler göstererek gözlemek maksatlı, eğitimine katkı amaçlı olan bir durum. Bu olmamalıydı. Ama bunu inceliyoruz, müfettişler görevde" açıklamasını yaptı. 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 34
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    hala doktor olma şansı var eğitimine devam etsin sınavlara girsin azimle sıkan taşı parçalar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu çok münferit bir durum, olmamalıydı, ama insan oğlu işte hata yapıyor, büyültmemek lazım. şeytana uymuş işte
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kesinlikle ayarlanmış belli
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte bir iş var
    Cevapla
  • İLAÇ sorunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn Bakan, haberlerde bazı ilaçlar piyasada yok diyorlar, lütfen ülke genelinde bir KAMPANYA YAPIN, vatandaşlar ellerindeki kullanmadıkları ilaçları kolay ulaşabilecekleri sizin belirleyeceğiniz yerlere teslim edebilsinler. Şu an ne sağlık bakanlığı ne de yardım kuruluşları ilaç almıyor, millet çöpe mi atsın yazıktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim