Yakın zamanda muhalefetin gelecek seçimleri kazanacağı beklentisinin terse döndüğünü belirten Nevşin Mengü, muhalefeti beceriksizlikle itham etti.

Mesleğine YouTube yayınları ile devam eden gazeteci Nevşin Mengü, her gün kendi kanalında gündemi yorumluyor.

Mengü'nün yayınlarında yaptığı bazı çıkışlar gündeme gelirken son yayınında muhalefeti yerden yere vurdu.

Yakın zamanda muhalefetten beklentinin yüksek olduğunu, 2023 seçimlerinde iktidarın kaybedeceği algısının tersine döndüğünü söyleyen Mengü, artık hakim havanın Erdoğan'ın kazanacağı yönünde olduğunu söyedi.

Muhalefet kanadına 'beceriksiz' diyen Mengü şöyle konuştu:

"BU KADAR MI BECERİKSİZLİK OLUR"

"Benim gördüğüm birkaç ay önce hava farklıydı ama bu muhalefet alkışlamak lazım bu kadar mı beceriksizlik olur. Bu kadar olamaz. Şu yüzde 100 enflasyonda bile adamlar 'bu seçimi yine Tayyip Erdoğan kazanacak' havasını yaratmayı başardı. İnanamıyorum. Olacak şey değil.

"HAVA DAĞILDI"

Böyle bir tablo ortaya çıktı. Açıkçası hem Doğu'da hem Batı'da uzunca bir süre bunun altını çiziyorduk. Dünyada da beklenti Türkiye'de bir iktidar değişikliği olacağı yönündeydi. Batılı liderler de Batı'lı şirketler de yatırımlarını ilişkilerini ona göre ayarlıyorlardı. Pek çok şey öteleniyordu Türkiye'de yapılacak anlaşmalar vs... 'Hele bir seçim geçsin de ondan sonra bakarız' havası hakimdi. Bu hava dağılmış durumda. Bu Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) için de geçerli.

Yorumlar 262 Yorum Var
  • sami 02.12.2022 13:39
    Kadının sol gözü düşüyor zaten
  • Ali Hoca 02.12.2022 11:07
    Sebebini dusunseydin keşke. Düşünmek, kendi yanlışıni görmeye çalışmak size çok uzak olduğu için , sadece Erdoğan düşmanlığı yaparak bu milletten oy alamazsınız. Erdoğanin projelerinden daha iyi, daha faydalı bir proje var kafanızda? Yok. Artı bu millete düşmanlık yaparak oy alma hesabı yapıyorsunuz.Bu eşyanın tabiatına aykırıdır.
  • yakupelmas 02.12.2022 09:04
    Nevşiin Nevşinn, ama ağlayacaksan hiç oynamayalımm..
  • dipNot 02.12.2022 01:41
    Aslinda sorun 6li masa da degil. Bu kadar beceriksiz bir 6limasa ya yine gidip , beceriksiz oldugu halde, ona oy vermek en büyük sorun. Bunun hakkinda biraz fikir yürütsen Nevsin.
  • SEDAT 01.12.2022 22:53
    millet ittifakı iktidarda olsaydı bu süreçte acaba enflasyon kaç olurdu ... yüzde yüz diyor ya en az yüzde 3000 olmazsa ne diyeyim...ve de türiye diye ir ülke kalmazdı ..
Daha fazla yorum görüntüle