Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç devlet televizyonu Sweden Public TV'de Diamant Salihu'nun sorularını cevapladı.

Yaklaşık bir ay önce yapılmasına rağmen yeni yayınlanan röportajda sunucunun "Türkiye’nin mafya ve uyuşturucu kaçakçıları için bir sığınak haline geldiği" şeklindeki yalanlara dayalı bir soru yöneltmesi üzerine İbrahim Kalın, bu suçlamaların asılsız olduğunu, Türkiye'nin mafyatik yapılar ve uyuşturucu ile mücadele konusunda asla taviz vermediğini ve bunlarla kararlılıkla mücadele ettiğini vurguladı.

Sunucunun provokasyona devam etmesi üzerine Kalın, "Türkiye'nin böyle mesnetsiz iddialarla suçlanmasını kabul edemem. Bu tamamen bir PKK ve FETÖ ağzıdır. Önce dürüst gazetecilik yapın. Biz bu iddiaları çok kez duyduk. Bu dürüst gazetecilik değil. Mesnetsiz suçlamalarda bulunup, yalan haberleri gerçek gibi sunuyorsunuz" dedi. 

İbrahim Kalın, "Bu saçma sorularla devam etmeyeceğim" diyerek sunucuya tepki gösterdi ve röportajı yarıda kesti.

Yorumlar 267 Yorum Var
  • Kadir Kantar 03.12.2022 09:02
    Seviyoruz seni sayın Kalın. Reisin Atakımı hamdolsun adam gibi adamlardan oluştuğu için Kaya gibiler yıkılmıyorlar yıkamayacaklar inşallah
  • vuslat 02.12.2022 17:05
    adamın dibi
  • yahya 02.12.2022 16:55
    işte tutarlılık bu.
  • haşhaşiler 02.12.2022 16:38
    bu fetöşcüler iyice kafayı yemeye başladı. fetöş gibi. fetöşde önce kafayı yemiş sonra da gebermiş. cia işini bitirmiş. fetöşcüler ne oldu. düşmanlarınız yoldan geçerken büyü mü yapıyorsunuz. bazı fetöşcüler yol kenarlarında otobüs ve dolmuşun geçmediği göbeklerde deli gibi bekliyor. düşmanlarınızın her gittiği yerde onu takip edip büyü yapıp sinerji mi oluşturmaya çalışıyorsunuz. zavallı deliler. ne oldu sinerjiyi oluşturamadınız mı. hepsinin farkındayız. zavallı aptallar. yoksa büyüleriniz size mi dönüyor artık. ne oldu rüyalar bitti mi. zavallı fetöşcüler. büyüleriniz kendinize mi dönüyor artık. büyüleriniz işe yaramıyormu artık. fetöş geberende iyi bir büyücü bulamadınız mı. Lanetliler.
  • Halit 02.12.2022 14:10
    Adama ne kızıyoruz pası bizim hainler veriyor. O da gol atma derdinde.
Daha fazla yorum görüntüle