Ünlü oyuncu Özge Ulusoy’un babası trafik kazasında hayatını kaybetti

Oyuncu ve manken Özge Ulusoy’un babası Haydar Ulusoy, Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 05.12.2022 02:32 GÜNCELLEME 05.12.2022 02:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza saat 15.00 sıralarında Ankara’nın Çankaya İlçesi, Turan Güneş Bulvarı'nda meydana geldi. Elif N. idaresindeki 06 DV 2053 plakalı otomobil, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen emekli albay Haydar Ulusoy’a çarptı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce öteye savrulan Ulusoy, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Ulusoy akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Ulusoy’un cenazesi yarın saat 11.00’de Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevinde düzenlenecek olan töreninin ardından İstanbul’da toprağa verilecek. Elif N.’nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu