Son Dakika: Ankara'da DEAŞ operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

Ankara'da DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla irtibatlı oldukları ve bir kısmı geçmiş yıllarda örgüt içerisinde görev aldıkları belirlenen 25 yabancı uyruklu şahsa yönelik eş zamanlı operasyonda 18 kişi yakalandı.

Son Dakika: Ankara'da DEAŞ operasyonu: Çok sayıda gözaltı!
Son Dakika: Ankara'da DEAŞ operasyonu: Çok sayıda gözaltı!
GİRİŞ 08.12.2022 09:54 GÜNCELLEME 08.12.2022 09:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Ankara TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince çatışma bölgelerindeki DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla irtibatlı oldukları ve bir kısmı geçmiş yıllarda örgüt içerisinde görev aldıkları belirlenen 25 yabancı uyruklu şahsa yönelik eş zamanlı operasyonda 18 kişi yakalandı.

 

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Elazığlı çiftçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli yazıyor ya, şu bizim ülkesini bırakıp bize sığınan din kardeşlerimizin içlerinden bazıları. Kısa Ensar kardeşler.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Daeş? Nereden gelmişler?
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriye den. Sevgili din kardeslerimize ekmek verdi vatanimiz, memleketimizin kapisini actik kafamizi kesmeye calisiyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ülkemizi milletimizi korusun , ülkemiz yol geçen hanı oldu kayıtsız kimse dolaşmasın sürekli kimlik kontrolü yapılsın kayıtsızlar bir şekilde ülkeden gönderilsin ,bir daha bombalı saldırı olmasın.Devletimiz daim olsun .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı