Komşularını tehdit etmişti: İranlı kadın sınır dışı edildi

Antalya’da komşularının duvarlarına tehdit içerikli yazılar yazıp, çöp atan ve ateş yakarak kabus yaşatan İran uyruklu kadın ve ev arkadaşı sınır dışı edildi.

Komşularını tehdit etmişti: İranlı kadın sınır dışı edildi
Komşularını tehdit etmişti: İranlı kadın sınır dışı edildi
GİRİŞ 26.12.2022 15:21 GÜNCELLEME 26.12.2022 15:21
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Antalya'da gerçekleşen olay, Alanya Oba Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre apartmanda yaşayan İran uyruklu A.Y., komşularına adeta kabus yaşattı. A.Y., komşularının daire duvarlarına çeşitli tehdit sözleri yazdı. Aynı zamanda dışkı sürdüğü daire kapılarının önünde ateş yakarak çöplerini attı.

Apartman sakinlerinin sosyal medyada paylaştığı görüntülerin ardından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Görüntülerde kadının yaptıkları saniye saniye kaydedilirken, görenleri hayrete düşürdü. Kapılara çöpler atıp yazılar yazan kadının, ateş yakarak güvenlik kameralarına zarar verdiği görülüyor.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorun değil kadın kısa bir süre sonra kaçak yollardan tekrar gelir.
    Cevapla
  • TAHİR 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu yabancı sorununa bir çözüm bulunmalı yavuz hırsız misali oldular.
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine cok bilmisler sacmalamaya basladilar.Normal bir sekilde ulkeye geleni sen nasil kapi disari edebilirsin kimsenin alninda ben kotuyum , teroristim yazmiyor.Bugun dunyanin bir cok ulkesinde milyomlarca Turk vatandasi ikamet ediyor bazilarida olaylara karisiyor, bunun icin tum yabancilar disarimi atilmasi gerekiyor.Siz once bu ulke vatandasi olupta bu ulkeye verdigi zarardan dolayi hala ulkede tutulan , medya teroru estiren sozde masum vatandaslara soz edin.
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa senin yaptığın gibi her önüne geleni ülkesine almıyor. Orada ki Türkleri de karşılıklı anlaşma imzalayıp öyle aldı. Kendi belirlediği sayıda aldı arada ki farkı göremeyecek kadar cahiller çıkıp akıl verir olmuş.
    Cevapla
  • kalopika 1 yıl önce Şikayet Et
    münferit bir olay ve cezası verilmiş. leş kargaları dolmuş hemen yorumlara...
    Cevapla
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk bes on hapise koyarsin yuz yil turkiye bir daha girmesine izin vermesin bir bu manyaklar eksik idi onlar da geldi tam oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak