Suriye ve Irak'ta toplam 15 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi

Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde de 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi.

GİRİŞ 27.12.2022 16:08 GÜNCELLEME 27.12.2022 16:08
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine terör unsurlarına karşı mücadelesini sürdürüyor. Bugün taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerine taciz ateşi açan 12 PKK/YPG'li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hâle getirildi." denildi.

GARA'DA DA 3 TERÖRİST TEMİZLENDİ!

Milli Savunma Bakanlığı, "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız! Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi. En son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Taciz ateşi açmadan yerinde imha edin. Yok etmek için taciz ateşi açmaları şartı mı var?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Askerlerimize yardım eylesin. Ayakları taşa bile değmesin
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    allaha binlerce şükürler olsun askerimiz güçlü devlet adamlarımız kararlı teknolojimiz ve savunma sanayimiz gelişti. artık eskisi gibi pkk askerimize ve polisimize kurşun sıkamıyor. birde şu içerimizdeki pkk yandaşları olmasa. n
    Cevapla
  • Eko 1 yıl önce Şikayet Et
    6 li masa arti hdp pkk yasta elinize saglik aslanlar
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bereketli olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!