Ankara'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde seyir halindeki otomobile, arkasından hızla gelen bir başka otomobil çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle arka koltuktan yola savrulan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Ankara'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!
Ankara'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!
GİRİŞ 29.12.2022 08:07 GÜNCELLEME 29.12.2022 08:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 02.00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı İskitler mevkisinde Ankara İtfaiyesi Daire Başkanlığının karşısında meydana geldi. Turgut Özal Bulvarı'ndan Siteler yönüne seyir halindeki sürücüleri henüz belirlenemeyen 06 FA 3696 plakalı otomobil, önünde giden 06 BGK 212 plakalı otomobile çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen kazada, çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan 06 BGK 212 plakalı otomobilin arka koltuğunda oturan 2 kişi yola savruldu.

İtfaiye görevlileri ilk müdahalede bulunurken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde yola savrulan 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada her iki araç sürücüsüyle birlikte 3 kişi de yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye görevlilerince çıkartılarak, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Yaralılardan 1'inin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle Turgut Özal Bulvarı'nın Siteler istikametinin üç şeridi yaklaşık 2 saat trafiğe kapanırken, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakim savcı ceza vermeyince bekçi,polis napsın
    Cevapla
  • İSTANBULLL 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi cezayla yapacaksak insan olup idrak etme özelliğimiz ne olacak. Ceza artsın diyenlerde haklı, idrak yok çünkü
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    torpil rüşvet aldı başını gitti bu nedenle denetim kontrol kalmadı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kemer arabada süs olsun diye bulunmuyor. ceza az diyenler.. bir şeyi yapmamak için karşılığında ille de ceza mı olmadı lazım. eğitim gerek. tüm ehliyetli iptal edilip yeniden bir eğitimden geçirip tekrar sınava tabi tutulmalı. turkiyede araç kullananların %99 u bugün almanya da bir ehliyet sınavına tabi tut ilk dakikada kaybeder
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ya Rabbi sen kazadan beladan musibetlerden koru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum