Terör örgütü PKK'nın kanalında konuşan HDP'li Ebru Günay, Türk askeriyle Türk polisine tecavüz ve katliam iftirası attı.

TÜRK ASKERİ VE POLİSİNE TECAVÜZCÜ İFTİRASI ATTI

HDP'li Ebru Günay, "Kürdistan'da çok ciddi bir şekilde üniformalı tacizci, tecavüzcü dediğimiz asker ve polisin eliyle yürütülen özel savaş konsepti var ve İpek Er ile başlayan benzer başka olaylarda devam eden tümden cezasızlık politikasıyla destekleniyor" dedi.

HDP'Lİ EBRU GÜNAY POLİSE VE ASKERE TECAVÜZ İFTİRASI ATTI

HDP'li vekil Ebru Günay terör örgütü PKK'nın medya kanalında Türk askeri ve polisine katliamcı ve tecavüzcü iftirası attı. Günay, 'Kürdistan'da çok ciddi üniformalı tecavüz, taciz var' dedi.

'SİLAH VE ÇATIŞMA İÇİN AYRILAN TUTAR' SÖZLERİYLE SAVUNMAYA AYRILAN BÜTÇEYİ ELEŞTİRMİŞTİ...

HDP'li Ebru Günay, geçtiğimiz aylardaki bütçe görüşmelerinde de gerçekleştirdiği konuşmasında, savunmaya ayrılan bütçeyi eleştirmiş, savunma alanına ayrılan bütçeden rahatısz olup 'silah ve çatışma için ayrılan tutar' diye söz etmişti...

Yorumlar 164 Yorum Var
  • Bay Y. 03.01.2023 17:25
    Bı bitmediniz gitti lan , yeter artık yeter Dilerim Allah tan beter olun beter..
  • serkan 03.01.2023 09:21
    chp bunlara destek verdiği sürece bu hdpkk lılar her türlü pervasızlığı söyler. chp li sezgin tanrıkulu nun dedikleri bu karının dediği ifitraların yanında çerez kalır. asıl sorun chp dir.
  • Feraset 02.01.2023 20:21
    Ağzını topla hain Türk askeri tecavüz etmez.. Duran Kalkan Jara Yılan ve PKK, gerillalarına hergün tecavüz ediyor..
  • Kimse 02.01.2023 18:24
    Türk askeri böyle birşey yapmaz.... Yıllarca yaptıklarınızı anlatmayın. Mermi olur RPG olur mg3 uçaksavar olur. Girmişligi vardır size ama askerimiz size hicc dokunmaz. Lesinize bile dokunmaz ..zz.z.
  • ofli 61 02.01.2023 18:20
    Buna dokunmuşlar mı...
Daha fazla yorum görüntüle