Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde gençlerle bir araya geldi. İnce, burada da CHP yönetimine takıldı.

Bursa'da bir kafede gençlerle buluşma programı hazırlayan Memleket Partisi, kafe işletmesinin CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne ait olması üzerine engellendi. 

İnce, kafe işletmesi CHP'li belediyenin kendisine izin vermemesi sonrası kafenin önünde, otobüsün üzerinde konuşmak zorunda kaldı.

BİRKAÇ AY ÖNCE YAPILAN CHP'NİN TOPLANTISINA GENÇLERDEN KATILIM OLMADI

CHP'ye yakın kanallara çıkarılmadığını vurgulayan İnce'nin tepkisi şöyle:

"Bana kalıyor sokaklar. Dün yememişler içmemişler. Noter'i almışlar. İşletmeciye gelmişler demişler ki, 'Siyasi faaliyet yapamaz' Niye biliyor musunuz?

Bundan iki üç ay önce burada bir gençlik toplantısı yaptılar. Salonda hiç genç yoktu. Bana gelince gençlerin geleceğini bildiği için böyle yapmışlar."

CHP, TABANINI İNCE'YE Mİ KAPTIRIYOR: SALONLARI YASAKLASANIZ KAÇ YAZAR

İnce daha sonra CHP'den kopan seçmenin oluşturduğu kalabalığı Twitter hesabından paylaşarak, "Bursa'da belediyenin salon etkinliğimizi iptal etmesi üzerine sokakta gençlerimizle buluştuk. Salonları yasaklasanız kaç yazar; meydanlar, sokaklar, caddeler bizimdir. Teşekkürler gençler" sözlerini kaydetti.

 

Yorumlar 61 Yorum Var
  • Tual 08.01.2023 16:34
    Akşener istememiştir daha önceki seçimde akşeneri bitiren ince olmuştu hatırlarsak Akşener şimdi 6 lı masada sürekli olarak kılıçdaroğluna siyasi tehdit yapıyor İmamoğlu’yla anlıcağınız kılıçdaroğlunun eli mahkum ve kendisine ince CHP koltuğuna oturur korkusu yaşadı ve inceyi bezdirme yıpratma politikasıyla alrılmaya mecbur Bıraktı
  • Serhat 08.01.2023 13:31
    Sizler tarihi çok çabuk unutuyorsunuz. Bu adam 5 sene önce CHP nin cumhurbaşkanı adayı oldu. Siz şimdi zannediyorsunuz chp den oy çalıyor. Hayır olay AKP nin oylarında devşirmek.
  • aynen 08.01.2023 10:02
    Diktatör chp bu rolü kimseye bırakmıyor yıllardır
  • Nüket 07.01.2023 23:32
    Bu Muharrem iyi bir anamuhalefet yapar gibi geliyor yapıcı milli muhakefet bu ülkeye çok faydalı olur şuan CHP resmen PKK fetö ABD AB sol aşırı uçların kontrolünde gibi yazık partide Atatürkçü bırakmadılar
  • MAC 07.01.2023 14:00
    Sayın Muharrem İnce , CHP yönetimi tarafından seçim sürecinde ve sonrasında dışlanmasını açıkladığı halde; bunun perde arkasını açıklayamıyor. Sayın İNCE'ye seçim sonuçlarına itiraz etmesi teklif edilince seçim gecesi ortaya çıkmamıştır. Sayın İNCE, Venezuella seçim sonuçlarını örnek vererek CHP deki vatanseverleri kazanabilir sanırım.
Daha fazla yorum görüntüle