Burdur'da dur ihtarına uymayan sürücü, aracıyla çarptığı polisi yaraladı

Burdur'un Bucak ilçesinde dur ihtarına uymayan sürücünün aracıyla çarptığı polis memuru yaralandı.

GİRİŞ 08.01.2023 03:13 GÜNCELLEME 08.01.2023 09:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

M.Ö. idaresindeki 07 ADL 84 plakalı otomobil, Bucak Bölge Trafik Uygulama noktasında trafik polisi ekiplerinin dur ihtarına uymayarak görevli polis memuru Rafet Adatepe'ye çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Adatepe, sağlık ekiplerince Bucak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yerinden uzaklaşan otomobil de polis ekiplerinden kaçarken hastane yakınında bir polis aracı ile 2 otomobile daha çarptı.

Alkollü olduğu öne sürülen sürücü daha sonra ekiplerce yakalandı.

Öte yandan Burdur Valisi Ali Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'le yaralanan polis memuru Adatepe'yi hastanede ziyaret etti.

Burdur Valiliğinin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Polis memuru Adatepe'nin genel durumuyla ilgili kendisinden ve hastane yetkililerinden bilgi alan Vali Arslantaş, geçmiş olsun dileklerini ileterek, çarpan aracın yakalandığını belirtti ve acil şifalar diledi." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    O çarpmanın anasını ağlatırlar
    Cevapla
  • N.Y. 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
  • Muhammed 1 yıl önce Şikayet Et
    Polislerimiz dur ihtarini yola çıkmadan, esnek levhalarla yapabilmeli. Durdurulan aracın, görmeme sonucu, kazaya karışmaması içinde, levhalar esnek olmali. Kaçmak isteyen araç bırakın kaçsin, takipte bile diğer yaya ve araclar tehlikeye atilmamali, bununla ilgili modern teknolojiler var. Polisimizin, askerimizin canından değerli değil. Uyuşturucunun çagin vebası olduğu dönemde, bence böyle olmalı.
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Polis vursa adami polis tutuklanirdi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yakalansa ne olacak ki...denetimli olarak serbest birakilacak... bari polis arkadaşlar onu savciya vermezden evvel şöyle bir tozunu alsalardi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!