İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Umre'ye gideceği haberine fondaş gazeteci Enver Aysever çok sert yüklendi.

Seçimler öncesi CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun anne ve babasıyla birlikte yarın Umre'ye gideceğini açıklamasına CHP'li isimlerden tepki gelmeye başladı.

işte Enver Aysever'in o sözleri;

Her yurttaşta olduğu gibi Sayın Ekrem İmamoğlu ve değerli eşi, ikisinin de Umre'ye Hacca gitmeye hakkı var.  

İmamoğlu bu kadar kritik ortamda kime ve hangi mesajı vermek üzeri Umre seyahatini yapıyor anlamış değilim. Umre Allah'la kul arasında bir ibadet. Seçimlerden sonra gitseniz ne olur. Bunun haber olacağı, kullanılacağı herkes tarafından biliniyor. Bu müsbet mi menfi mi olur, hiç mi düşünmez. 

CHP seçmeni artık saçını başını yolacak. Davutoğlu CHP seçmeninin hepsinden daha kıymetli. Ekrem Bey laiklik için çırpınan, Cumhuriyet için çırpınan milyonlarca CHP'linin gözünün içine baka baka defalarca laikliği deliyor. CHP'liler "Bu kadar da olmaz" demez mi yahu. Ben mi kötüyüm. 

Umre Hac dışında 12 ay yapılabilir. Yani bugün mü, şu dakika mı yapman lazım. Umreye gazetecileri de götürüp ne mesajı vereceksin. Hakikaten çıldıracağım.

Yorumlar 355 Yorum Var
  • İsmail 14.01.2023 08:55
    Öncelikle kişide samimiyet olmalı bir taraftan lgbt de diğer taraftan ailesiyle umreye git.Bir taraftan dinimizin kesin olarak yasakladığı şeyi teşvik et diğer taraftan umreye git.bunlar karşıdaki insanları hiç düşünmüyor mu sanıyorlar.Rabbim şaşırtmasın kimseyi...
  • komşu.... 14.01.2023 00:29
    oradan da yalabcı riyakar ve ateistlerin gittiği ................ dibine....
  • Erğ 13.01.2023 22:16
    Biz müslümanların kaybetmesinin tek sebebi elif gibi dik durmayışımız.
  • Urfali 13.01.2023 16:37
    Evet sen kötüsün hemde çok kötü
  • bülent 13.01.2023 15:13
    KİMİ DİNİ YAŞAR, KİMİ de DİNİ KULLANIR.......Neyse, GİDİP GELİRSE İNŞALLAH YALANI DOLANI, İÇKİYİ BIRAKIR DİYELİM, SAMİMİYSE EĞER..
Daha fazla yorum görüntüle