Şanlıurfa'daki DEAŞ operasyonunda 4 tutuklama

Şanlıurfa merkezli 7 ildeki operasyonda gözaltına alınan, terör örgütü DEAŞ adına intihar eylemi planladıkları belirtilen 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Şanlıurfa'daki DEAŞ operasyonunda 4 tutuklama
Şanlıurfa'daki DEAŞ operasyonunda 4 tutuklama
GİRİŞ 13.01.2023 10:54 GÜNCELLEME 13.01.2023 10:54

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olan ve çeşitli illerde intihar eylemlerinde bulunabileceği belirtilen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Şanlıurfa merkezli Ankara, Bursa, Adana, Diyarbakır, Mardin ve Afyonkarahisar’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden 4’ü tutuklandı, 2’si adli kontrol şartıyla olmak üzere 3'ü de serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...