Polisten denetim! 8 tabanca ve kılıç ele geçirildi

Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan denetimlerde 8 adet tabanca ve kılıç ele geçirildi.

Polisten denetim! 8 tabanca ve kılıç ele geçirildi
Polisten denetim! 8 tabanca ve kılıç ele geçirildi
GİRİŞ 13.01.2023 21:09 GÜNCELLEME 13.01.2023 21:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından son 10 gün içinde kent merkezinde umuma açık iş yerleri ve metruk alanlarda, park/bahçelerde, eğlence mekanlarında ve aranan şahıslara yönelik denetim yapıldı.

Denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 26 şahıs gözaltına alınırken, şahıslardan 11’i tutuklandı. Şehir merkezinde 1'i kurusu sıkı 8 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 55 adet fişek, 2 adet bıçak ve 1 adet kılıç ele geçirildi.



Ayrıca devriye hizmetleri sırasında ekiplerden kaçmaya çalışan bir şahıs yakalandı. Yakalanan şüphelinin 4 ayrı suçtan ifadeye yönelik aranması olduğu ve basit yaralama suçundan 18 ay 30 gün kesilmiş cezası olduğu görülmesi üzerine şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    sanki cezasi var bait yaramaz ne suc da basit agit olmaz øldurme niyeti denir en agir ceza verilir en az ceza yaramada otuz yil olacak sakat kalir ølur ise o zaman bin yil olacak zaten yuz de on bile yatmazlar bin yil versen de iki yil demez cikar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hz. Meryem sahtekarlığı! İşte öne çıkan detaylar!
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı