2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine kısa süre kala, siyasi ikbal kavgası yürüten altılı masa bileşenlerinin çatlak seslerinin yanı sıra Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmet siyaseti, bir kısım küskün seçmeni geri döndürmeye başladı. 20 yıllık iktidarlık döneminde eski Türkiye'nin sosyal, ekonomik ve askeri yaralarını kapatan Erdoğan, seçmen gözünde en güvenilir konumda duruyor.

Son yıllarda yaşanan ekonomik sıkıntılara karşı, devlet tarafından verilen ekonomik desteklerin ardından yapılan son anketlerde muhalefetin düşük oy oranı, önemli bir parametre olarak karşımıza çıkıyor.

Ülke TV'de Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu "Akşam Baskısı" programının 13 Ocak 2023 tarihli son bölümünde, bu konu ile ilgili konuşan gazeteci Zafer Şahin çok çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. 

"AK PARTİ'YE OY VERMEK İÇİN BAHANE ARIYORLAR"

Şahin, yaklaşan seçimler öncesi kızan, küsen ve darılan seçmenlerin AK Parti'ye oy vermek için bir bahane aradığını ifade etti.

Yorumlar 54 Yorum Var
  • Muhtar 14.01.2023 13:08
    dediğiniz doğruda ben hiçbir şeye bakmam oy verirken ülkemin birliğinden bütünlügünden yana oy veren bir emekliyim ama kardeşim bu alanya çevere yolu nezaman bitecek allah rızası için hazıryol bitmeden antalya alanya otobanının temelinden bahsediliyor önce mevcut yolu bir bitirin ondan sonra öbür yola başlayın antalya büyük şehire aday falan aramayı hakan tütüncüyü koyun ak partiye yakışan aday 4 yıldır hizmet alamayan bir antalya var
  • bayram 14.01.2023 12:50
    menfaati için oy verecekse hiç vermesin çıkarcıların işi yok davasına sahip çıkanlar lazım
  • esnaf 14.01.2023 12:43
    bağkur ile ssk arasındaki pirim ödeme eşitsizliği neden ortadan kaldırılmıyor bağkurlular başka ülkenin vatandaşımı ssk 5000 gün bağkur 9000 gün
  • AKkent cal Zeyve 14.01.2023 12:18
    İstanbul kime karşı kiminle kaç farkla kaybedildi.izmir kime karşı kimle kaybedildi.Antalya Ankara kime karşı kiminle kaybedildi.kendimizi altatmayalim.Mhp siz oyumuz yüzde 40 dır.
  • Vatandaş 14.01.2023 11:05
    Muhalefetin yapısın, aslını, batı ve terörle işbirliğini , emperyalizmin kuklalığını, kime ve neye çalıştıklarını anlatmasını bilmezseniz İstanbul gibi kaybedersiniz.Dolayısıyla muhalefetin ağzına bakan seçmenlerin büyük çoğunluğu bunlardan hala habersiz yaşıyor.
Daha fazla yorum görüntüle