Yol kavgası çıktı: 4 kişiyi yaraladı, düşürdüğü silahıyla öldürüldü

Ümraniye'de sürücüler arasında yol kavgası çıktı. Sürücülerden biri daha sonra tartıştığı esnafa ateş açarak 4 kişiyi yaraladı, sonra silahını düşürdü. Düşen silahı alan bir esnaf sürücüye ateş edip öldürdü.

GİRİŞ 16.01.2023 17:13 GÜNCELLEME 16.01.2023 17:20
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ümraniye'de, iki sürücü arasında sanayi sitesi önünde yol kavgası yaşandı. Kavga eden iki sürücüye sanayi sitesi esnafı müdahale etmek istedi.

Sürücünün biri olay yerinden ayrılırken diğeri bu sefer esnafla kavga etti. Sürücü ateş ederek 4 esnafı yaraladıktan sonra silahını düşürdü.

Düşen silahı alan bir esnaf sürücüye ateş edip öldürdü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis olaya ilişkin çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Osmanağa 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul da tirafik bir acayip saygı yok sinyal yok kötü çok iyi az Allah korusun
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Son vakitlerde bu silah çatışma ve cinayet işleri özellikle istanbulda arttı
    Cevapla
  • Ohal Obası 1 yıl önce Şikayet Et
    Esnaf, esnaf esnaf, fiyatlarda insaf yoksa esnafta da insan olmaz, yatar paşa paşa ağır tahrik felan yine de bir on sene yatarı var.
    Cevapla
  • ek9 1 yıl önce Şikayet Et
    sen geçtinj ben geçtim derken diger tarafa geçti
    Cevapla
  • ali rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bölge Hindistan gibi. Tepeüstü'nden Santral'e kadar karmakarışık trafik. Sanayiden çıkan araçlar Mithatpaşa caddesine girmek için ters yöne girmeleri serbest. Akdeniz caddesine girmek isteyenler yolu istediği gibi kapatmakta. Sağ ve sol şerit süresiz park yeri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!