AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Basın açıklamasının ardından muhabir Çelik'e, "HÜDA PAR ile görüşme süreci ne aşamadadır? Diğer partilerle ittifakın genişlemesi bağlamında görüşmeler söz konusu mudur?" sorularını yöneltti.

Çelik'in HÜDA PAR ile ilgili açıklaması şöyle:

"Cumhur İttifakı milletimiz için milletimizin geleceği için ortaya çıkmış bir iradedir. Milletimizin her kesimine ulaşmak için bu gayret sürmektedir. Hem Sayın Cumhurbaşkanımız, hem Sayın Devlet Bahçeli açıklamalarını bu yönde yapmışlardır. HÜDAPAR ile dediğiniz görüşme evet gerçekleşti. Arkadaşlarımız karşılıklı olarak görüşmeye devam ediyorlar. İş birliği imkanları neler olabilir. Ne gibi sonuçlara ulaşıp güç birliği yapılabilir. Bunlarla ilgili süreç devam ediyor. Henüz sonuçlanmış bir aşamada değiliz. Bu aşamaya geldiğimizde de ben size gereke açıklamayı yaparım. Şu anda görüşmeler gayet olumlu, kendi seyri içerisinde devam etmektedir."

 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • SURUCARICILIK 17.01.2023 08:31
    hüdapar dinine baglı yalansız sıyaset ureten bir partidir osmanlının kuruluşunda evliyalar vardi onların yolundan giden bir partidir yeni Türkiyede hudaparın olması elzemdir isabetli bir karar olmus mecliste terorist varsa carsafli bir bayan kardesimizde olsun.
  • Vatandaş 16.01.2023 21:25
    Konuşmasına besmele ile başlayan, hamd ile bitiren ve kürtleri gerçek manada üstelik özlerini hissettirerek temsil eden bir parti bence. Ben batıda yaşıyorum ama doğudan ilk defa böyle hakkaniyetli ve dürüstlüğe vurgu yapan bir parti çıktığını görüyorum. Reis onların önünü iyice açsın ki dinsiz Hdp'nin kürtlerin tek temsilcisi olmadığı anlaşılsın. Zira ak partinin doğudaki eski milletvekilleri şuan ya gelecek partisinde ya da ihale peşinde.
  • Antalyalı 16.01.2023 21:15
    Hüdapar'lı kardeşlerimiz farklı düşüncede değiller. Dilerim bu birliktelik gerçekleşir.
  • Mesut 16.01.2023 20:12
    HÜDA PAR Ak partiye çok oy toplayacaktır. Çok isabetli olur Cumhur ittifakına katılırlarsa. Zaten onlara yakışan da Erdoğan'ın yanında olmaktır. Hayırlı olsun inşallah.
  • Abdullah 16.01.2023 19:58
    Çok güzel olur. Hadi inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle