MSB'den şehit jandarma uzman çavuşlar için başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Mersin'in Tarsus ilçesinde otobüsün tıra çarpması sonucu şehit olan jandarma uzman çavuşlar Eren Öztürk ve Yasin Eroğlu için taziye mesajı yayımladı.

MSB'den şehit jandarma uzman çavuşlar için başsağlığı mesajı
MSB'den şehit jandarma uzman çavuşlar için başsağlığı mesajı
GİRİŞ 17.01.2023 22:45 GÜNCELLEME 17.01.2023 22:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "17 Ocak 2023 tarihinde şehit düşen kahraman silah arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz." ifadesi kullanıldı.

"Sizi toprağa değil, yüreğimize gömdük. Vatan size minnettardır" başlığıyla yayımlanan mesajda, şehit Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk ve Jandarma Uzman Çavuş Yasin Eroğlu'nun fotoğraflarına yer verildi.

ŞEHİT OLAN ASKERLERİN AİLELERİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde tıra çarpan otobüste şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Öztürk ve Yasin Eroğlu'nun Adana'daki ailelerine şehadet haberi ulaştırıldı.

Adana-Pozantı Otoyolu'nun Tarsus ilçesi Damlama mevkisinde meydana gelen kazada şehit olan Eren Öztürk'ün 100. Yıl Mahallesi 85331 Sokak'taki evini ziyaret eden askeri yetkililer, eşi Teslime Öztürk'e, şehit Yasin Eroğlu'nun 100. Yıl Mahallesi 85251 Sokak'taki babaevini ziyaret eden yetkililer de baba Hasan ve anne Hatice Eroğlu'na şahadet haberini ulaştırdı, başsağlığı diledi.

Şehitlerin evinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

Şehitler Öztürk ve Eroğlu'nun cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Gaziantep'ten 11 İl Jandarma Komutanlığı personeli eşliğinde Kırklareli'ndeki Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine 27 Fas uyruklu düzensiz göçmeni taşıyan U.K. yönetimindeki 21 BA 884 plakalı otobüs, R.S. idaresindeki 31 AEK 926 plakalı demir yüklü tıra arkadan çarpmış, kazanın ardından alev alan otobüste yangın çıkmıştı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülmüş, kazada otobüsteki 2 jandarma uzman çavuş şehit olmuş, 1 düzensiz göçmen hayatını kaybetmiş, 23 kişi yaralanmıştı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    kaçakları ülkeye bizimkiler sokuyor idam etmessen memleket evlatları şehid oluyor idam bu tür olayların sayısını azaltır Allah rahmet etsin asker kardeşlerimize
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • Konyalı deli 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin geride kalan anne baba eş çoçuklarına sabırlar versin . Amin.
    Cevapla
  • Bayburtsevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Mevlam rahmetiylemuaneke eylesin mekanları cennet peygamberimizekomşu ailelerinin başlarisağolsun
    Cevapla
  • BOZOK 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize RABBİM rahmet eylesin.Yakınlarına sabırlar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!