Ankara'da korkutan yangın!

Ankara-İstanbul Yolu'nda bir halı mağazasında yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

GİRİŞ 18.01.2023 15:20 GÜNCELLEME 18.01.2023 15:51

Ankara’da İstanbul Yolu üzerinde bulunan bir halı mağazasında henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alınan yangında ölen ve yaralanan olmadığı öğrenildi.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Ergazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan iki katlı bir halı mağazasının çatısında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangını güçlükle kontrol altına aldı. Tadilatta olmasından dolayı içinde çalışan bulunmayan mağazada çıkan yangınında ölü ve yaralı olmadığı öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü