Otomobil şarampole yuvarlandı: Yaralılar var

Kütahya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şarampole yuvarlanırken, araçta sıkışan 2 kişi, AFAD ekiplerinin çalışması ile çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Otomobil şarampole yuvarlandı: Yaralılar var
Otomobil şarampole yuvarlandı: Yaralılar var
GİRİŞ 19.01.2023 23:26 GÜNCELLEME 19.01.2023 23:26

Kaza, Kütahya-Eskişehir karayolu Sofça Köyü yakınlarında meydana geldi. Kütahya istikametine giden Sevgi Aşoğlu (56) yönetimindeki 54 AS 786 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki su kanalına girdi. Savrulan araç yaklaşık 50 metre sürüklenerek şarampole uçtu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu sürücü Sevgi Aşoğlu ve yolcu Sıla Aşoğlu araçta sıkıştı. Kısa sürede gelen AFAD ve sağlık ekipleri, yaralıları yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu araçtan çıkararak ambulansa taşıdı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi