Yunanistan Türkiye'ye göndermeye çalışınca müdahale edildi

Yunanistan tarafından Türkiye'ye zorla gönderilmeye çalışılan 22 kişiye hudut birlikleri müdahale etti. Şahıslardan birinin terör örgütü PKK/KCK mensubu olduğu tespit edildi.

Yunanistan Türkiye'ye göndermeye çalışınca müdahale edildi
Yunanistan Türkiye'ye göndermeye çalışınca müdahale edildi
GİRİŞ 19.01.2023 17:48 GÜNCELLEME 19.01.2023 17:51

Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, hudut noktalarında yapılan başarılı uygulamalarını kararlılıkla sürdürüyor. Son olarak Yunanistan'ın zorla Türkiye'ye göndermeye çalıştığı kişilere müdahale edildi.

1'İ PKK/KCK MENSUBU

MSB'den yapılan açıklamada "Yunanistan'dan zorla ülkemize gönderilmeye çalışılan 22 kişiye hudut birliklerimiz tarafından müdahale edildi. Yapılan incelemede şahıslardan birinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.

IRAK SINIRINDA BİR KİŞİ YAKALANDI

Açıklamada ayrıca "Irak'tan ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan bir kişi yakalandı. Yapılan incelemede şahsın PKK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." ifadelerine yer verildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı