Son Dakika: DEAŞ'ın sözde valisi Gaziantep'te yakalandı

Son dakika haberi... Gaziantep'te terör örgütü DEAŞ'ın sözde Rakka Güvenlik Emiri ve Ninova Valisi olarak görev yapan H.A., polisin operasyonu ile yakalandı.

GİRİŞ 20.01.2023 11:57 GÜNCELLEME 20.01.2023 12:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst yöneticilerinden olan H.A.'nın Gaziantep'te olduğu bilgisine ulaştı.

Yapılan araştırmada, geçmiş dönemde H.A.'nın DEAŞ'nın sözde Rakka Güvenlik Emiri ve Ninova Valisi olduğu belirlendi. Çok sayıda eyleme katıldığı tespit edilen H.A., polisin operasyonu ile yakalandı. Adreste yüklü miktar para ile dijital materyal de ele geçirildi. Gözaltına alınan H.A., sorgusu için emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'nın bir azılı teröristi daha yakalandı, deyin şuna... Amerika demek, pkk, pyd, ypg, deaş, dünyadaki tüm azılı teröristlerin kaynağı demektir...
    Cevapla
  • ismet 1 yıl önce Şikayet Et
    napçanız şimdi bu adamı alıp içerde beslicenizmi önüme idam gelse imzalarım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...